Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ 0-2: Έτσι απλά και τώρα… League Phase (highlights & videos)

Ο ΠΑΟΚ με 2/2 νίκες απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς πήρε την πρόκριση-Νίκησε και στο Δουβλίνο μετά το 4-0 της Τούμπας

Η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι με το ευρύ 4-0 με το οποίο είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ τη Σάμροκ Ρόβερς. Αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ ήταν μια ακόμη νίκη στη ρεβάνς που έγινε στο Δουβλίνο. Το κατάφερε καθώς η ανωτερότητα ήταν εμφανής. Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τους Οζντόεφ και Ντεσπόντοφ πήρε την πρόκριση και περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του στη League Phase του Europa League.

Με Τισουντάλι στην επίθεση 

Ο Λουτσέσκου προτίμησε τον Τισουντάλι για την επίθεση, κρατώντας στον πάγκο τον Τσάλοφ. Ο Κοτάρσκι ήταν στην εστία, με τους Μιχαηλίδη – Κετζιόρα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Μπάμπα – Ότο στα άκρα της άμυνας. Οι Οζντόεφ και Καμαρά ήταν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο Ντεσπόντοφ ήταν στα δεξιά και στα αριστερά ο Ζίβκοβιτς (αρχηγός) και ο Μουργκ ήταν σε ρόλο επιτελικού μέσου. 

Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι από πολύ νωρίς έδειξε την κυριαρχία του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε την πρωτοβουλία και έλεγχε απολύτως το παιχνίδι. Θα μπορούσε μάλιστα να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, αν αξιοποιούσε κάποια από τις καλές ευκαιρίες που έκανε στο πρώτο τέταρτο. Στο 5’ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, μέσα από την περιοχή, από τα δεξιά, ο Ντεσπόντοφ, σούταρε στην κλειστή γωνία, ο Πολς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 6’, σουτ από τον Μουργκ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Πολς. Στο 10’, νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Από τα αριστερά ο Ζίβκοβιτς έκανε το γύρισμα, ο Πολς έδιωξε, ο Ντεσπόντοφ έστρωσε στον Οζντόεφ, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή, πάλι ο Πολς έδιωξε.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Λουτσέσκου έδωσε εντολή να αλλάξουν πλευρές Ντεσπόντοφ (να πάει αριστερά) και Ζίβκοβιτς που πήγε στα δεξιά, στη συνέχεια τους άλλαξε πλευρές και πάλι. Ο ΠΑΟΚ είχε πάντα τον έλεγχο, δεν έκανε πάντως στη συνέχεια του ημιχρόνου, τις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο τέταρτο. Στο 36’, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ, έδιωξε ο Πολ. 

Οι τελικές 6(3)-0 στο πρώτο ημίχρονο 

Στα στατιστικά του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ έκανε 6 τελικές, από αυτές οι τρεις στην εστία. Η Σάμροκ Ρόβερς δεν έκανε τελική. 

Επέμβαση του Κοτάρσκι 

Στο 49’ ένα σουτ του Τάουελ από μακρινή απόσταση (η μπάλα άου) δεν ανησύχησε τον Κοτάρσκι. Αυτή ήταν η πρώτη τελική της Σάμροκ Ρόβερς στο παιχνίδι. Στο 52 ο Κοτάρσκι έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάβανα. Ο Κροάτης πορτιέρε έδιωξε σε κόρνερ.

Ευκαιρία για Τισουντάλι

Στο 58’ ο Τισουντάλι είχε ευκαιρία για γκολ. Ο Ντεσπόντοφ έκανε το γύρισμα, ο Τισουντάλι από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα άουτ

Γκολ ο Οζντόεφ 

Στο 64’ έγινε το 0–1. Ο Οζντόεφ βγάζει τον Ζίβκοβιτς σε θέση τετ-α-τετ, πλάσαρε, ο Πολς έδιωξε, η μπάλα πάλι στον Ζίβκοβιτς που έστρωσε στον Οζντόεφ που ακολούθησε τη φάση, ο Ρώσος πλάσαρε και 0-1.

Το 0-2 ο Ντεσπόντοφ

Στο 74’ έγινε το 0-2 Ο Σβαμπ έκανε πολύ καλή πάσα στον Ντεσπόντοφ που από τα δεξιά και από πλάγια θέση, πλασάρει για το 0-2.

Λίγο πριν, στο 71’, ο Λουτσέσκου έκανε τέσσερις αλλαγές στο παιχνίδι κι ενώ λίγο πριν, η Σάμροκ Ρόβερς είχε κάνει μαζεμένες τις πέντε δικές της αλλαγές στο παιχνίδι. Για τον ΠΑΟΚ ήρθαν από τον πάγκο οι Τσάλοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον και Σβαμπ, αντί των Τισουντάλι, Ζίβκοβιτς, Μουργκ και Οζντόεφ. Στο 76’ ο Λουτσέσκου έκανε και την πέμπτη του αλλαγή, βάζοντας τον Σοάρες στη θέση του Μπάμπα.

Μοίρασε ο Κωνσταντέλιας αλλά το 0-3 δεν ήρθε

Ο ΠΑΟΚ πησίασε στο 0-3, σε δύο φάσεις. Στο 86’, ο Κωνσταντέλιας έδωσε στον Τσάλοφ που σούταρε, ο Πολς έδιωξε.

Το ίδιο και στο 90′ απέναντι στον Ντεσπόντοφ που πλάσαρε έχοντας πάρει πάσα από τον Κωνσταντέλια.

Σάμροκ Ρόβερς: Πολς, Κλίρι, Λόπες, Κάβανα (65’ Γκρέις), Τόουελ, ΜακΈνεφ, Ο’ Νιλ (65’ Νούναν), Ο’ Σάλιβαν, Μπερνς (64’ Φαρούτζια), Μπερν (65’ Μαντρόιου), ΜακΝάτι (65’ Μπερκ)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα (76’ Σοάρες), Καμαρά, Οζντόεφ (71’ Σβαμπ), Ντεσπόντοβ, Μουργκ (71’ Τάισον), Ζίβκοβιτς (70’ Κωνσταντέλιας), Τισουντάλι (71’ Τσάλοφ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.