Λουτσέσκου: “Πήραμε σημαντική νίκη για την εξέλιξή μας” (video)

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου, στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς (29/8), εξήγησε γιατί η επικράτηση των "ασπρόμαυρων" είναι σπουδαία για αυτούς, για τη συνέχεια της σεζόν

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου τη νίκη ζήτησε από τους παίκτες του εν όψει της ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς, το βράδυ της Πέμπτης (29/8) στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League στο Στάδιο Τάλαγκτ στο Δουβλίνο, παρά την επικράτηση με 4-0 στον πρώτο αγώνα, στην Τούμπα, και οι “ασπρόμαυροι” τον άκουσαν. Ο “Δικέφαλος” έφυγε με το “καθαρό” 0-2 από την ιρλανδική έδρα και συνεχίζει στη League Phase του ευρωπαϊκού θεσμού, με τον Ρουμάνο προπονητή να εξηγεί αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στον Κωστή Μπότσαρη, στη NOVA, γιατί θεωρεί τη δεύτερη νίκη ότι είναι μεγάλης σημασίας και σπουδαιότητας.

Αρχικά, δήλωσε ο Λουτσέσκου: “Πήραμε αυτό που θέλαμε στον δεύτερο αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς. Συνεχίσαμε την πρόοδο της ομάδας και τα θετικά αποτελέσματα. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι”.

Και συνέχισε: “Είμαστε στη League Phase του Europa League κι αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον για εμάς! Δείξαμε το πνεύμα του νικητή και στον δεύτερο αγώνα με τη Σάμροκ. Αυτό είναι σημαντικό για εξέλιξή μας. Επίσης, είναι σημαντικό ότι δώσαμε χρόνο στους νέους παίκτες μας. Κάναμε τη δουλειά και αποχωρούμε με επιτυχία. Πολύ μεγάλοι αντίπαλοι μάς περιμένουν στην επόμενη φάση. Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όμως, τώρα. Η πρόκριση μάς δίνει δύναμη για το υπόλοιπο της σεζόν”.

Για να καταλήξει: “Κάναμε αλλαγές στην άμυνά μας στα τελευταία παιχνίδια, όμως, κρατάμε το μηδέν κι αυτό μάς βοηθάει ως ομάδα. Μάς δίνει αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να χρησιμοποιούμε τους παίκτες που μπορούν και μάς δίνουν φρεσκάδα. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για εμάς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.