Europa League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει στο Old Trafford τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Θέατρο των Ονείρων", στη League Phase του Europa League - Ποιοι είναι οι άλλοι επτά αντίπαλοι που προέκυψαν για τους "ασπρόμαυρους" από τη σημερινή (30/8) κλήρωση

Το θρυλικό Old Trafford θα επισκεφτεί ο ΠΑΟΚ, για να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της League Phase του Europa League. Στο “Θέατρο των Ονείρων” οι “ασπρόμαυροι” θα δώσουν το πιο δύσκολο παιχνίδι τους (θεωρητικά μιλώντας, πάντα) στον όμιλο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι άλλοι επτά αντίπαλοι που έβγαλε σήμερα (30/8) η κληρωτίδα για τους “ασπρόμαυρους”, είναι οι εξής: Σλάβια Πράγας, Φερεντσβάρος, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Βικτόρια Πλζεν, Γαλατασαράι, Στεάουα Βουκουρεστίου και Ρίγα.

Πιο συγκεκριμένα, από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός έδρας) και η Σλάβια Πράγας (εντός έδρας). Από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, αυτό που ανήκει κι αυτός δηλαδή, η μία αντίπαλος του “Δικέφαλου” είναι η Φερεντσβάρος (εντός έδρας) και η έτερη είναι η Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός έδρας). Από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, αντίπαλοι είναι η Βικτόρια Πλζεν (εντός έδρας) και η Γαλατασαράι (εκτός έδρας). Από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, η κληρωτίδα ανέδειξε αντιπάλους για τον ΠΑΟΚ τη Στεάουα Βουκουρεστίου (εντός έδρας) και τη Ρίγα (εκτός έδρας).

Τουτέστιν, εκτός από το Old Trafford, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει ακόμη στην Ισπανία, στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στην Κωνσταντινούπολη, στην έδρα της Γαλατασαράι και στην πρωτεύουσα της Λετονίας, τη Ρίγα. Οι υπόλοιποι τέσσερις αντίπαλοι θα έρθουν στην Τούμπα, όπου θα τους υποδεχτούν οι “ασπρόμαυροι” σε μια σειρά ενδιαφερόντων αγώνων, με την ελπίδα να κάνουν όσες περισσότερες νίκες και να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν, για να έχουν περιθώριο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.