Βαγγέλης Μαρινάκης: “Μας… γνωρίζουν πλέον. Δύσκολο του Ποντένσε”

Διαβάστε τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ για την κληρωση, αλλά και για τα μεταγραφικά της ομάδας του Πειραιά.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά την κλήρωση του Europa League και αναφέρθηκε και στον τρόπο που διεξαχθεί φέτος, για την ομάδα του Πειραιά, την κληρονομιά της κατάκτησης των ευρωπαϊκών τίτλων, αλλά και για τις μεταγραφές που έριξε την… βόμβα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: “Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες με σοβαρόρητα να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και την εμπειρία μας ώστε να πάρουμε καλά εκτός έδρας αποτελέσματα.
Να είμαστε προσεκτικοί και έτοιμοι γιατί πλέον μας υπολογίζουν περισσότερο οι αντίπαλοί μας, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου και θα είναι προετοιμασμένοι. Άρα θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Χρειάζεται υπομονή γιατί από τη μία έχουμε τα νέα παιδιά, είδατε και στην Βραζιλιά πως έπαιξαν και πρέπει να τους δώσουμε χρόνο να παίξουν και στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα που στόχος μας είναι το πρωτάθλημα.
Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, το λέω πάντα, να είμαστε αισιόδοξοι, καθώς όταν πριν 14 χρόνια μιλούσα για ευρωπαίκό τελικό κάποιοι γελούσαν. Αλλά είδατε τι έγινε και το ευρπωαίκό το αξίζαμε και συνεχίσζουμε για το μέλλον.

Όπως ακούσαμε πριν δεν είναι μόνο η επιτυχία μας στο Conference League, αλλά είμαστε η μοναδική ομάδα που πήρε δύο ευρωπαίκούς τίτλους. Αυτό σημαίνει ότι ο ολυμπιακός έχει μπει στα σπίτια της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, στο Μαρακανά 40 χιλιάδες κόσμος μας χειροκρότησε και κάποιοι είπαν ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Θα ήθελα να έχουν συνέχεια όλα αυτά και για τον Ολυμπιακό και για τον ΠΑΟΚ και για τον Παναθηναϊκό που χθες νίκησε και προκρίθηκε. Πολύ καλά νέα για την Ελλάδα.

Για τις μεταγραφές: Εμείς μέχρι τελευταία στιγμή ψάχνουμε για κάτι καλό και για κάτι πολύ καλό. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν ξανά. Εγώ θέλω να πω πως ακούμε πολλά ονόματα το καλοκαίρι, κάποια τα διαψεύδουμε, δεν γίνεται να το κάνουμε συνέχεια αυτό. Δεν είναι και δουλειά μας άλλωστε και οι δημοσιογράφοι κάτι πρεπει να γράψουν το καλοκαίρι, λογικό είναι.
Για τον Ποντένσε που μιλάει ο κόσμος δυστυχώς αυτά που ζητάει η Γουλβς αλλά και ο τρόπος που σκέφτεται ο ίδιος το κάνει πολύ δυσκολο, εμείς θέλω να πω πως έχουμε κάνει εξωπραγματικές προτάσεις, μακριά απο τα ελληνικά δεδομένα. Λέω λοιπόν πως ψάχνουμε άλλες λύσεις. Κάπου πρέπει να μπαίνει φρένο. Κοιτάζουμε την αγορά, αλλά ότι συμβεί θα είναι πολύ καλό και λογικό. Κάναμε υπέρβαση με Κάρμο, εκτός λογικής για Ελλάδα. Τα καλύτερα έρχονται.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.