Μεντιλίμπαρ: “Να παίξουμε και φέτος για την… ζωή μας”

Ο Βάσκος τεχνικός των ερυθρολεύκων μίλησε για την κλήρωση του Europa League, για το πώς κατακτά τους τίτλος αλλά και το τι θα σήμαινε για εκείνον ένας τελικός στο σπίτι του στο Σαν Μαμές.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει πλέον τους αντιπάλους του στο Europa League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την κλήρωση, για την ομάδα του και για το τι περιμένει από την σεζόν που αρχίζει σε λίγες μέρες:

“Είναι 8 αντίπαλοι και έτσι όπως είναι διαδικασία είναι πολύ δύσκολο να πεις τι χρειάζεσαι για να προκιρθείς. Η Πόρτο και η Στεάου είναι οι πιο ιστορικές ομάδες απ’ αυτές που θα παίξουμε.

Για Κάρμο και τους Πορτογάλους της ομάδας: Ναι πολύ κοσμος θα χαρεί με αυτά τα μάτς όπως και οι παίκτες μας που θα πάνε στα μέρη τους και θα συναντήσουνε τους δικούς και τους πρώην συμπάικτες τους. Έχουν κάνει πολλές κινήσεις μεταξύ τους οι ομάδες και έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας.

Για τον νέο τρόπο διεξαγωγής των ευρωπαίκών διοργανώσεων: Είναι πιο δύσκολο γιατι δεν μπορείς να προβλέψεις τους βαθμούς που θες. Τα παιχνίδια είναι μονά, άρα δεν μπορείς να “διαβάσεις” τον αντίπαλό σου για το επόμενο παιχνίδι. Α’ρα 31 ομάδες έχουν να παίξουν μονούς αγώνες και δεν μπορείς να διαβάσεις τα ματς με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι μία ιδιατερότητα την οποία θα πρέπει να την δουλέψουμε.

Για τον τελικό στο… σπίτι του: Θα ήταν υπέροχο για όλους, θα ήταν πολύ ωραίο, αλλά για εμένα θα ήταν κάτι το μοναδικό γιατί έχω παίξει στις μικρές ομάδες της Μπιλμπάο και ως προπονητής έχω ζήσει στο Σαν Μαμές και θα ήταν πραγματικά τεράστιο αν μπορούσαμε να πάμε και πάλι ως στο τέλος της διοργάνωσης.

Το μυστικό του για να πηγαίνε μέχρι τον τελικό και να το κατακτά: Να παίζουμε τη ζωή μας σε όλα τα παιχνίδια γιατί αν τα δίνεις όλα μπορείς να κερδίσεις τους πάντες, αν δεν είσαι σοβαρός μπορείς α χάσεις απ’ όλους. Όταν όμως παίζεις για την ζωή σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.