Oλυμπιακός: Ευρωπαϊκή αντίπαλος μπορεί να χάσει τον ηγέτη της

Videos που αξίζει να δείτε

Τι συμβαίνει με τον αρχηγό ομάδας που θα βρει απέναντί του ο Ολυμπιακός στο Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι», θα υποδεχτούν στις 7 Νοεμβρίου την ομάδα της Γλασκώβης, για τη League Phase του θεσμού, ωστόσο μέχρι τότε, οι Σκωτσέζοι μπορεί να μην έχουν στο ρόστερ τους τον Τζέιμς Ταβερνίερ.

Όπως αναφέρει το BBC, η εννιαετής θητεία του 32χρονου δεξιού μπακ στο «Άιμπροξ», μπορεί να λάβει τέλος, καθώς για την απόκτησή του ερίζουν ομάδες από Τουρκία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία, όπου η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοικτή.

Ο Ταβερνίερ, αγωνίζεται στην Ρέιντζερς από το 2015, προερχόμενος από τη Γουίγκαν.

Ο Άγγλος άσος, μπορεί να είναι μπακ, ωστόσο έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, καθώς έχει πετύχει 133 γκολ σε 589 εμφανίσεις καριέρας, τα περισσότερα για αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου στη Βρετανία!

Στα ενννέα χρόνια του στη Ρέιντζερς, έχει φτάσει διψήφιο αριθμό γκολ σε έξι, σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς είναι σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι.

Ο Ταβερνίερ, είχε μετακομίσει στο «Άιμπροξ», όταν η ομάδα της Γλασκώβης, αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία, έχοντας χρεοκοπήσει μερικά χρόνια πριν. Είναι από τους λίγους εναπομείναντες του τελευταίου πρωταθλήματος στην Premiership Σκωτίας, τη σεζόν 2020-21, υπό την τεχνική ηγεσία του Στίβεν Τζέραρντ.

Ωστόσο, παρά τα κατορθώματά του, το γεγονός ότι η Ρέιντζερς δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, τον έχει φέρει στο στόχαστρο της κριτικής από τους οπαδούς.

Η ομάδα της Γλασκώβης, απέτυχε να μπει στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αποκλείστηκε στον γ’ προκριματικό από τη Ντιναμό Κιέβου, ενώ στο πρωτάθλημα, έχει κερδίσει μόνο δύο από τα πρώτα τέσσερα ματς και είναι τέταρτη στη βαθμολογία, πίσω από Σέλτικ, Αμπερντίν και Νταντί Γιουνάιτεντ!

Μετά την πρόσφατη ήττα στο Old Firm από τους «Καθολικούς», ένας οπαδός επιτέθηκε λεκτικά στον Ταβερνίερ έξω από το «Άιμπροξ» και αμέσως άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, σενάρια για μετακόμιση στην Τουρκία.

Μία από τις ομάδες που τον θέλουν είναι η Μπεσικτάς, του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, υπό τον οποίο η Ρέιντζερς του Ταβερνίερ, είχε φτάσει στον τελικό του Europa League 2022, όπου είχε ηττηθεί στα πέναλτι από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Υπάρχει επίσης, ένας άλλιος παλιός προπονητής του, ο Τζέραρντ, που τον θέλει στην Αλ Ετιφάκ, της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ταβερνίερ, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, όταν θα είναι στα 34 και μπορεί ο σύλλογος να αναγκαστεί να τον πουλήσει νωρίτερα, όπως είχε κάνει με βασικούς παίκτες παλαιότερων ετών (Κεντ, Μπάρισιτς, Μορέλος, Τζακ, Λούντστραμ).

Σύμφωνα με το BBC, ο παίκτης πλέον δεν δείχνει χαρούμενος στη Γλασκώβη και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα λογαριασμό στα γκολ φέτος.

Αν τελικά πωληθεί, διάδοχός του στο δεξί άκρο της άμυνας, μπορεί να είναι ο Ντουζόν Στέρλινγκ, ενώ αρχηγός αναμένεται να χριστεί ο τερματοφύλακας Τζακ Μπάτλαντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.