ΠΑΟΚ: Η «τρύπα» του συστήματος

Τι απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας...

Εσωτερική σύσκεψη παρουσία των Γκοντσαρόβα, Δημογιάννη, Κυριάκου και τμήματος ticketing πραγματοποιήθηκε εντός του ΠΑΟΚ με βασικό θέμα την είσοδο των μικρών φίλων του Δικεφάλου στο γήπεδο.

Όπως σημειώνουν από την ΠΑΕ, η νέα τάξη πραγμάτων δυσχεραίνει την επιθυμία γονιών αλλά και παιδιών να δώσουν το «παρών» στην Τούμπα και απασχολεί έντονα τους Θεσσαλονικείς, σε μία προσπάθεια να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια στην Τούμπα μέσα από φιλολαϊκές παρεμβάσεις και προσαρμογές!

Όπως υπογραμμίζεται από πλευράς Δικεφάλου: «μας απασχολεί πολύ το θέμα των παιδικών εισιτηρίων. Είναι βασική ‘τρύπα’ του συστήματος ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το μειωμένο εισιτήριο θα το χρησιμοποιήσει τελικά ανήλικος». Ωστόσο, διαμηνύουν πως: «έχουμε πάρει απόφαση να βγάλουμε παιδικά μειωμένα εισιτήρια. Τον τρόπο και τις τιμές θα προσπαθήσουμε να τις έχουμε ανακοινώσει ως το επόμενο εντός έδρας ματς».

Κάτι ακόμη που συζητήθηκε στη σύσκεψη και απασχολεί δεδομένα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι η μεταβίβαση των διαρκείας:

«Σε δεύτερη φάση μας απασχολεί και το γεγονός ότι αν δεν έρθουν σε κάποιο ματς κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, η θέση τους μένει κενή, με επίπτωση στην εικόνα και τον παλμό του γηπέδου. Αναζητούμε την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να μπορούν να μεταβιβαστούν τα διαρκείας. Ή ακόμη και ο κάτοχος σε παιχνίδια υψηλής ζήτησης να μπορεί να απελευθερώνει τη θέση του, κερδίζοντας κάποια προνόμια (πχ έκπτωση σε αγορές στη μπουτίκ ή στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας)».

Στον ΠΑΟΚ μοιάζουν αποφασισμένοι να βρουν άμεσα λύσεις για να αυξήσουν την πληρότητα αλλά και την συμμετοχή στον παλμό του αγώνα. Θεωρούν χρέος τους να σταθούν στο πλευρό του κόσμου τους, κάνοντας σαφές πως: «είμαστε λαϊκό σωματείο και πρέπει να μοιραζόμαστε το κόστος με τους φίλους της ομάδας μας».

Αναγνωρίζουν πως άπαντες θα υποστούν μία νέα ταλαιπωρία με τα μέτρα, ωστόσο, οι προσαρμογές και οι παρεμβάσεις που έχουν κατά νου θα είναι προς όφελος της Τούμπας και του κόσμου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.