Ολυμπιακός: Απουσίες και επιστροφές εν όψει Λιόν! (video)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Ρέτσος επιστρέφει, ο Μασούρας και ο Ζέλσον δεν θα ταξιδέψουν για τη Γαλλία.

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (24/09) για τη Λιόν με απευθείας πτήση εν όψει της συνάντησης με την τοπική Ολυμπίκ το βράδυ της Πέμπτης (25/09, 22.00, MC LIVE Novasports.gr). Οι “ερυθρόλευκοι” έρχονται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα αναζητήσει βαθμό ή βαθμούς στη Γαλλία, νιώθοντας μια πρώτη αφισβήτηση για τις επιλογές του. Το έργο του Βάσκου τεχνικού θα γίνει περισσότερο δύσκολο, καθώς την αποστολή για Γαλλία δεν θ’ ακολουθήσουν οι Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο Έλληνας μέσος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε απ΄τη διακοπή των εθνικών ομάδων, ενώ ο Ζέλσον Μαρτίνς υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αντιθέτως επιστρέφει ως μια επιπλέον επιλογή για το κέντρο της άμυνας ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς τη φετινή σεζόν. Από εκεί και πέρα ο Μεντιλίμπαρ θα έχει στη διάθεση του για το ματς κόντρα στους Γάλλους και τους νεαρούς Φάνη Μπακούλα, ο Χρήστο Μουζακίτη και Μπάμπη Κωστούλα. 

Το novasports.gr θα βρεθεί στη Λιόν με τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο και θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε άμεσα απ’ την παρουσία του Ολυμπιακού στη Γαλλία για την πρεμιέρα στο UEFA Europa League!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.