ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες οδηγίες της ΠΑΕ προς τον κόσμο

Η ενημέρωση της ΠΑΕ.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να επισημάνει στους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη και το «Αλί Σαμί Γεν» (Τετάρτη 25/09, 22:00) για το παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» με τη Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν και να κάνουν ώστε να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρει:

«Παρά το γεγονός πως ο αγώνας διεξάγεται από την UEFA, οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν οι φίλοι του “Δικεφάλου του Βορρά” ορίζονται από την τουρκική νομοθεσία. Ας δούμε αναλυτικά όλες τις οδηγίες:

-Δεν επιτρέπεται η μεταφορά των ακόλουθων αντικειμένων σε γήπεδα, κερκίδες και οχήματα αν πηγαίνετε στο γήπεδο συλλογικά με λεωφορείο: Κάθε είδους όπλα και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη (μαχαίρια κλπ). Όλα τα είδη εύφλεκτων, καυστικών και εκρηκτικών υλικών (δάδα, αναπτήρας κ.λπ.). Όλα τα είδη ναρκωτικών.

-Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ.

-Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό με υβριστικό, πολιτικό, ρατσιστικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.

-Απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο σε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο.

-Απαγορεύεται η διέλευση από απαγορευμένες περιοχές εντός και περιμετρικά του σταδίου.

-Ο τραυματισμός κάποιου ή η φθορά της ξένης περιουσίας είναι έγκλημα όχι μόνο στα γήπεδα αλλά σε όλη την Τουρκία. Σε περίπτωση που κάποιος παραβιάσει κάποιον από τους παραπάνω κανόνες αντιμετωπίζει κίνδυνο αποβολής από το γήπεδο, επιβολή προστίμου, αλλά και ποινές φυλάκισης.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μας να τηρήσουν τους κανόνες, να στηρίξουν τους παίκτες με τη φωνή και το πάθος τους και να προστατέψουν την ομάδα για τους επόμενους αγώνες, καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να επιφέρει ποινές για απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων μας σε επόμενους αγώνες.

Σχετικά με τη μεταφορά προς το γήπεδο, υπενθυμίζουμε τα εξής:

Οι εκδρομείς που θα ταξιδέψουν με λεωφορεία από την Ελλάδα, θα πρέπει να βρίσκονται μέχρι τις 14:00 την Τετάρτη (25.09) στα Ύψαλα, προκειμένου να φτάσουν στο δεύτερο σημείο ελέγχου στην περιοχή Σίλιβρι, όπου από εκεί το τελευταίο λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 17:00 για το γήπεδο. Οι φίλοι του “Δικεφάλου του Βορρά” θα πρέπει να γνωρίζουν πως στα χερσαία σύνορα πραγματοποιούνται έλεγχοι τύπου αεροδρομίου, που είναι ιδιαίτερα χρονοβόροι. Οι εκδρομείς που θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη με ιδιωτικά οχήματα θα πρέπει να εξασφαλίσουν πάρκινγκ για το όχημα τους και στη συνέχεια να μεταβούν στην πλατεία Σουλταναχμέτ, από όπου θα αναχωρήσουν με δημοτικά λεωφορεία για το γήπεδο στις 18:30. Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα παραμείνουν στις θέσεις τους και θα αποχωρήσουν με συνοδεία της τουρκικής αστυνομίας. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.