Ρέτσος: «Ψηλά το κεφάλι, νίκη την Κυριακή!»

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ρέτσου, μετά την ήττα από τη Λιόν.

Αναλυτικά:

Για το σύστημα με τρεις στόπερ: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας, τελευταία φορά παίξαμε έτσι πριν 2 χρόνια με τη Ναντ. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δεν κερδίσαμε και θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι.

Είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα που δεν μας αντιπροσωπεύουν, να παλέψουμε και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και παραπάνω για να γυρίσουμε εκεί που πρέπει, ξεκινώντας από τον Ατρόμητο την Κυριακή.

Είχαμε κάποια θετικά, δείξαμε ότι μπορούμε να στηρίξουμε αυτό το σύστημα, έχουμε ποιοτικά τους παίκτες. Στα αρνητικά ήταν ότι δε σκοράραμε και ότι δεχτήκαμε γκολ, πρέπει να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω, να κερδίσουμε την Κυριακή, να πάρουμε τα πάνω μας και να πάμε καλύτερα και στην Ευρώπη.

Αν στο β’ στις φάσεις που κάναμε, βάζαμε ένα γκολ θα ήταν διαφορετικό. Δεν έγινε, είμαστε μία ομάδα, όλοι σκοράρουμε και όλοι δεχόμαστε το γκολ. Έχουμε καλό σύνολο, με πολύ καλά παιδιά. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι γιατί χάσαμε δεύτερο σερί παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, να παλέψουμε περισσότερο, είμαστε στον Ολυμπιακό, μετά το Ευρωπαϊκό μεγαλώνουν οι απαιτήσεις, σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι τώρα, να είμαστε όλοι μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.