ΠΑΟΚ: Στροφή στη Στεάουα με απόντες

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μετράει απουσίες από την αμυντική και την επιθετική γραμμή εν όψει του ερχόμενου αγώνα με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον αιώνιο αντίπαλο, Άρη, στο χθεσινό (29/9) μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα, όμως, οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν πολύ χρόνο να μείνουν στο αρνητικό αποτέλεσμα. Μπροστά τους είναι η αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου και πλέον επικεντρώνονται σε αυτήν. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου, πάντως, δεν έχει άδειο απουσιολόγιο, οπότε δεν του λείπουν τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, πέρα από τον Αντώνη Τσιφτσή, που θα κάνει καιρό να επανέλθει από τον τραυματισμό του, άλλοι δύο παίκτες δεν τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και στο ντέρμπι με τον Άρη. Οι Ομάρ Κόλεϊ και Μπράντον Τόμας έμειναν εκτός και από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμος για τον ευρωπαϊκό αγώνα, αν κι αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση, την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου. Τότε θα αποφασίσει και ο Ρασβάν Λουτσέσκου, αν τους αφήσει εκτός αποστολής ή όχι. Άλλο πρόβλημα πέραν αυτών δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον “Δικέφαλο”.

Στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι “ασπρόμαυροι” σήμερα για την επικείμενη αναμέτρηση με τους Ρουμάνους. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι της Κυριακής (29/9) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης σε πισίνα, γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης. Την Τρίτη (1/10) η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.