Την πεποίθησή του πως εφόσον ο Ολυμπιακός βρεθεί σε καλή βραδιά τότε θα επικρατήσει της Μπράγκα, εξέφρασε ο κεντρικός μέσος του ελληνικού συλλόγου.

Ο 29χρονος Τσικίνιο…ενώνει τον Ολυμπιακό με την Μπράγκα καθώς ο μέσος των Πειραιωτών είχε περάσει μια σεζόν ως δανεικός στην αυριανή αντίπαλο των Πειραιωτών για τη δεύτερη αγωνιστική του League Phase του Europa League.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσικίνιο.

Για τον αυριανό αγώνα με την Μπράγκα:

Η Μπράγκα είναι ποιοτική ομάδα, με παίκτες που ξεχωρίζουν, δεν βασίζεται σε μονάδες αλλά στο σύνολο, όπως και να έχει εάν ο Ολυμπιακός πιάσει καλή απόδοση τότε εμείς θα είμαστε οι νικητές.

Για το κατά πόσο οι παίκτες ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλει ο προπονητής:

Είμαστε έτοιμοι για να εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μας ζητεί ο προπονητής μας. Μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Πρέπει να αντιδράσουμε όπως κάναμε με τον Ατρόμητο. Οφείλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας στην Ευρώπη όπως κάναμε την προηγούμενη σεζόν. Όταν αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό, η πίεση είναι παρούσα, αλλά αυτή η πίεση μας κάνει καλό.

Για την σχέση του με τον Αντρέ Όρτα:

Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, αφού παίζουμε κόντρα σε μια πορτογαλική ομάδα, έχω εξαιρετική και φιλική σχέση με τον Όρτα, βοήθησε τον Ολυμπιακό στον ευρωπαϊκό θρίαμβο, θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά, αλλά στόχος μου είναι η νίκη του Ολυμπιακού. Του εύχομαι όλα να πάνε καλά στη ζωή του, αλλά όχι αύριο. Γνωρίζω πολύ καλά την Μπράγκα, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό εκεί δεν κατάφερα να δείξω την αξία μου, εύχομαι να κερδίσουμε.