Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για την επιστροφή του στο "Καραϊσκάκης", τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι θέλει τη νίκη με την Μπράγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή:

“Καλησπέρα. Αρχικά νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και χαρά που ήμουν εδώ. Ήταν τιμή μου. Ίσως ήμουν κι από τους λίγους προπονητές που δε με γιούχαραν γιατί δεν υπήρχε κόσμος εκείνη την περίοδο στις εξέδρες των ελληνικών γηπέδων.

Θεωρώ πώς ήταν θέμα τακτικής με τη Λυών το σύστημα του Ολυμπιακού και νομίζω ότι ο προπονητής του θα το γυρίσει στο 4-2-3-1 που συνηθίζει.

Όπως και εμείς έτσι και ο Ολυμπιακός ξέρει τα δεδομένα για τη δική μας ομάδα. Θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία του για να πάρουμε αποτέλεσμα.

Εάν έλεγα ποτέ πώς το μυαλό μας θα ήταν στον αγώνα με την Πόρτο που ακολουθεί θα ήταν παράλογο.

Ποτέ πριν από έναν αγώνα δεν λέμε για ισοπαλία ή ήττα. Πάντα πάμε για τη νίκη.

Για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και αν θα υποστηρίζει τους Πειραιώτες: «Εγώ για τον αγώνα της ομάδας μου ήρθα. Ήμουν στον τελικό υπέρ του Ολυμπιακού. Εννοείται πώς σε γενικές γραμμές είμαι υπέρ. Αλλά είμαι εδώ για να νικήσουμε. Το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού δεν το περίμενα, αλλά μετά τις αλλαγές και την πορεία του το πίστεψα».