Οι δηλώσεις που έκανε ο Ματέι Λουτσέσκου, ο γιος του Ραζβάν για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει κι άλλο το ενδιαφέρον των Μ.Μ.Ε. στη Ρουμανία για το παιχνίδι. Από μόνο του παιχνίδι -προφανώς- και έχει ενδιαφέρον, έρχεται και η παρουσία του προπονητή του ΠΑΟΚ να δώσει κι άλλο. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα ρουμανικά Μ.Μ.Ε. υπάρχουν και δηλώσεις του γιου του Ραζβάν Λουτσέσκου, του Ματέι, για το παιχνίδι.

Ο Ματέι θα είναι στο γήπεδο. 

Στις δηλώσεις που έκανε, είπε: “Προσπάθησαν να με πάνε στο ποδόσφαιρο, ήμουν τερματοφύλακας για ένα διάστημα στα 14 μου, αλλά δεν κόλλησε. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, βλέπω αγώνες, πηγαίνω σε αγώνες στη Ρουμανία, στη Ντιναμό, στη Ραπίντ. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχω το πάθος που έχει η οικογένειά μου. Για αυτούς (σ.σ. Μιρτσέα και Ράζβαν) το ποδόσφαιρο είναι το παν. Στα οικογενειακά δείπνα συνήθως αποσύρονται σε μια γωνιά, μιλούν για ποδόσφαιρο και η υπόλοιπη οικογένεια ασχολείται με τα άλλα θέματα, τα παιδιά, το σχολείο».

Πρόσθεσε:

«Μπορείς ήδη να αισθανθείς την ατμόσφαιρα στον αέρα, αυτήν του αγώνα. Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο με οπαδούς της FCSB, οπότε σίγουρα θα υπάρχει πολύς κόσμος και πολλοί Ρουμάνοι. Αυτό περιμένω. Σίγουρα, στηρίζω τον ΠΑΟΚ απόψε. Μετά από τον αγώνα, ελπίζω να γιορτάσουμε τη νίκη μαζί. Ευτυχώς, είμαι εδώ με τον παππού μου σήμερα, οπότε περνάω περισσότερο χρόνο μαζί του, μιλάμε περισσότερο, μιλάμε για τον αγώνα, για τους παίκτες, για το τι συμβαίνει”.