Μουρίνιο: «Η μητέρα Πογκμπά θέλει ισοπαλία»

Ξεχωριστό θα είναι για την οικογένεια Πογκμπά το αυριανό ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεντ Ετιέν για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ξεχωριστό θα είναι για την οικογένεια Πογκμπά το αυριανό ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεντ Ετιέν για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο λόγος φυσικά, είναι ότι τα δύο αδέλφια Πολ και Φλορεντάν θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα, με τον πρώτο στους «κόκκινους διαβόλους» και τον δεύτερο στους «στεφανουά».

Έτσι, αυτή που βρίσκεται σε δίλημμα δεν είναι άλλη από την μητέρα των δύο άσων, όπως έσπευσε να τονίσει και σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ Ζοσέ Μουρίνιο.

«Μιλήσαμε με τον Πολ με καλό τρόπο και κάναμε πλάκα. Είναι μία καλή συγκυρία. Μόνο η μητέρα των Πογκμπά έχει πρόβλημα και είναι λογικό. Είναι δύσκολο για την κυρία να επιλέξει, για την ακρίβεια είναι αδύνατον. Ξέρω από τον Πολ ότι η μητέρα του θέλει ισοπαλία, αλλά την επόμενη εβδομάδα ένας από τους γιούς της θα είναι χαρούμενος και ένας λυπημένος. Για τη μαμά είναι πρόβλημα, αλλά οι γιοί θα απολαύσουν το να παίζουν αντίπαλοι. Ο Πολο είμαι ανυπόμονος, σίγουρα και ο Φορεντάν», ανέφερε ο Πορτογάλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.