Η πίστη για αποτέλεσμα στη Σουηδία και οι αλλαγές που ετοιμάζει.

Ο Ολυμπιακός, έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως είναι υποχρεωμένος να στρέψει το βλέμμα προς τον…Βορρά.

Στη Σουηδία συγκεκριμένα, όπου την Πέμπτη δίνει κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς απέναντι στη Μάλμε, για την 3η Αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αν και έκανε αυστηρές παρατηρήσεις στους παίκτες του, για τον τρόπο με τον οποίον επέτρεψαν στους Βοιωτούς να επιστρέψουν από το 0-2 και να πάρουν ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», εμφανίζεται σίγουρος ότι θα βγάλουν αντίδραση, για να διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη στην Ευρώπη, μετά από αυτή κόντρα στην Μπράγκα.

Σίγουρα πάντως, ο Ισπανός θα κάνει rotation στο βασικό σχήμα, με τουλάχιστον τρεις αλλαγές, σε σχέση με την Κυριακή, ίσως και τέσσερις.

Συγκεκριμένα, μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψουν στην ενδεκάδα, έχουν οι Κοστίνια, Ζέλσον Μαρτίνς και Ρέτσος, εκ των οποίων, μόνο ο πρώτος έπαιξε με τον Λεβαδειακό και μάλιστα ως αλλαγή, ενώ οι άλλοι δύο δεν ήταν διαθέσιμοι.

Νέο πρόσωπο μπορεί να είναι επίσης ο Γουίλιαν, που δεν είχε αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής.