Όλα όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού στη League Phase του Europa Leagu επί της Μάλμε, αλλά και την απόδοση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα ήμουν πεπεισμένος ότι θα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Το στιλ του αντιπάλου μάς ενθάρρυνε να κάνουμε αυτά στα οποία είμαστε καλοί. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με περισσότερη άνεση, βάλαμε γκολ, χάσαμε πέναλτι, πιέσαμε αρκετά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τρεις βαθμούς».

Για τις διαφορές των αγώνων Μπράγκα και Μάλμε: «Το παιχνίδι με την Μπράγκα ήταν πιο εύκολο λόγω και των πολλών γκολ που βάλαμε. Σήμερα υποφέραμε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα».

Για τον Ελ Κααμπί: «Αν καταφέρει να πλησιάσει αυτό το νούμερο θα είμαστε ικανοποιημένοι. Το να το ξεπεράσει θα είναι εξωπραγματικό. Είναι ένα μεγάλο νούμερο (σ.σ 37). Αν καταφέρει να βάλει τόσα γκολ θα σημαίνει ότι και η ομάδα πάει καλά, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να σκοράρει πολλά γκολ. Το να πετυχαίνει πολλά γκολ είναι σημάδι ότι και η ομάδα πηγαίνει καλά».