Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς στο League Phase του Europa League σημείωσαν Τότεναμ, Λάτσιο και Άντερλεχτ. Πρώτη νίκη για Πόρτο, Μπεσίκτας.

Τρεις ομάδες συνεχίζουν αήττητες στο League Phase του Europa League μετά και το τέλος της 3ης αγωνιστικής.

Η Τότεναμ κέρδισε δύσκολα 1-0 την Άλκμααρ με πέναλτι του Ριτσάρλισον στο 53ο λεπτό, με την ολλανδική ομάδα να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μέλερ-Βόλφε.

Η Λάτσιο έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα από το 11′, επικράτησε 2-0 της Τβέντε στην Ολλανδία. Ο Γερμανός γκολκίπερ, Ούνερσταλ αποβλήθηκε στο 11′ με τον Πέδρο στο 35′ ν’ ανοίγει το σκορ και τον Ίσακσεν στο 87′ να “κλειδώνει” τη νίκη.

Με παίκτη παραπάνω για μία ώρα αγωνίστηκε και η Άντερλεχτ, η οποία νίκησε 2-0 την Λουντογκόρετς που έχασε με κόκκινη στο 30′ τον Κάιο Βιδάλ. Ο Εντότζι στο 67′ και ο Ντρέγερ στις καθυστερήσεις τα γκολ της νίκης.

Η Μπεσίκτας πήρε την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση επικρατώντας 1-0 της Λιόν στη Γαλλία με γκολ του Ζέντσον Φερνάντες, ενώ η Πόρτο νίκησε στο “Ντραγκάο” 2-0 την Χοφενχάιμ.

Στο ισόπαλο 1-1 εμεινε η Φενερμπαχτσέ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Σουκρού Σαράτσογλου”. Η αγγλική ομάδα προηγήθηκε στο 16′ με τον Έρικσεν και οι Τούρκοι ισοφάρισαν στο 49′ με τον Εν-Νεσίρι.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 1-0 δύσκολα την Σλάβια Πράγας με σκόρερ τον Νίκο Γουίλιαμς, ενώ η Ρέιντζερς πέτυχε την πιο ευρεία νίκη της βραδιάς συντρίβοντας 4-0 την Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο Τσέρνι πέτυχε δύο γκολ για τους Σκωτσέζους και από ένα οι Λόρενς, Ιγκαμάνε.