Άτυχος στάθηκε ο Αργεντινός, με τον Μεντιλίμπαρ να πορεύεται χωρίς αυτόν το επόμενο διάστημα...

Χωρίς τον Φρανσίσκο Ορτέγκα θα πορευτεί ο Ολυμπιακός τον επόμενο μήνα, με τον αριστερό μπακ των Πειραιωτών να τραυματίζεται στην εκτός έδρας νίκη με τη Μάλμε, αποχωρώντας στο 7ο λεπτό.

Ο Αργεντινός θα μείνει εκτός για 3-4 εβδομάδες και έτσι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα προχωρήσει στις εναλλακτικές λύσεις του για τα ματς που θα λείψει ο παίκτης του.

Τα παιχνίδια που αναμένεται να χάσει ο Ορτέγκα:

27/10 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
30/10 Athens Kallithea – Ολυμπιακός
02/11 Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός
07/11 Ολυμπιακός – Ρέιντζερς
10/11 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Πρώτος στη λίστα των αντικαταστών του Ορτέγκα είναι ο Κοστίνια, ο οποίος ήταν θετικός στο διάστημα που έπαιξε εκεί την Πέμπτη (24/10) το βράδυ. Φυσικά, σε αυτή τη θέση υπολογίζεται και ο Αποστολόπουλος, που όμως είναι πιθανότερο να πάρει φανέλα βασικού στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και στα ευρωπαϊκά φαίνεται ότι θα προτιμηθεί ο Πορτογάλος άσος.

Τέλος, η τρίτη επιλογή που μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, όπως φάνηκε και στη Σουηδία είναι ο Λορέντσο Πιρόλα. Αν και στόπερ, ο Ιταλός πήγε αρκετά καλά μπαίνοντας αντί του Ορτέγκα στο 7′. Αν και αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού πριν το τέλος του αγώνα με τη Μάλμε, ήταν θετικός και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί ξανά. Βέβαια, θα πρέπει να φανεί και το πόσο θα λείψει, μετά την ενόχληση που ένιωσε χτες…