Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, στην πρώτη αναμέτρηση με τη Ντνίπρο, στο παγωμένο Κίεβο (20:00).

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, στην πρώτη αναμέτρηση με τη Ντνίπρο, στο παγωμένο Κίεβο (20:00). Οι “ερυθρόλευκοι” ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, εν όψει της ρεβάνς στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με τον Βίτορ Περέιρα να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που χρησιμοποίησε και στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για το συγκεκριμένο ματς.


Συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Σιόβα και Σαντάνα, στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μανιάτη και Κασάμι να είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Οι Ντοσεβί, Αφελάι και Ντομίνγκες θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μήτρογλου να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.


Από την πλευρά τους, οι Ουκρανοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και τις καιρικές συνθήκες, στις οποίες είναι περισσότερο συνηθισμένοι, προκειμένου να πάρουν προβάδισμα για την πρόκριση. Ο Μίρον Μάρκεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του, με τον Μπόικο στην εστία και τους Λούτσκεβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο και Εζίντιο στην αμυντική γραμμή.


Οι Κανκάβα και Ροτάν θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Κολοπλιάνκα και Ματέους να ξεκινούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Γκάμα θα ξεκινήσει πίσω από τον Ζουζούλια, ο οποίος θα είναι η μοναδική επιθετική αιχμή των Ουκρανών. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ (Αυστρία).