Ο Βίτορ Περέιρα δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ντνίπρο, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό.

Ο Βίτορ Περέιρα δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ντνίπρο, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό. Ο προπονητής των Πειραιωτών στάθηκε στη διαιτησία και τόνισε πως για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ θα πρέπει να παίξουν πολύ καλύτερα στην Αθήνα.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου:


«Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Απαιτώ πολλά από τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Δεν ήμασταν σήμερα επιθετικοί και οργανωμένοι, δεν είχαμε αυτοπεποιθηση, δεν είχε τον χαρακτήρα που θέλαμε. Η Ντνίπρο είναι καλή ομάδα, αλλά δεν είχε σήμερα κάποια μεγάλη δυσκολία το ματς ώστε να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας.
 
Οι αλλαγές δεν είναι κάτι που μας αρέσουν γιατί τις κάνουμε όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τις αλλαγές τις κάναμε γιατί δεν είχαμε καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη. Με τον Μιλιβόγεβιτς θέλαμε μεγαλύτερη σιγουριά στην άμυνα και με τους Φορτούνη, Ντουρμάζ θέλαμε καλύτερη ανάπτυξη στο κέντρο.
 
Είδαμε δύο συνεχόμενα λάθη από τον διαιτητή, δυο φάσεις πέναλτι κι ένα γκολ που ακυρώθηκε χωρίς να ξέρουμε γιατί. Έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι ήταν λανθασμένες αποφάσεις. Παρότι δεν θέλω να μιλάω για τον διαιτητή.
 
Ο μόνος τρόπος να ανατρέψουμε την κατάσταση είναι να παίξουμε καλύτερα. Πιο επιθετικά και με καλύτερη ταυτότητα, να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα απ’ όσο δείξαμε σήμερα, Με το ντέρμπι θα ασχοληθούμε από αύριο, όμως είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε υποχρέωσή μας ανεξαρτήτως τι έχει συμβεί στο προηγούμενο ματς.
 
Με πείραξε ότι δεν είδα την ομάδα μου να είναι ο εαυτός της, να θέλει να είναι κυρίαρχος, να έχει κατοχή μπάλας. Παίξαμε χωρίς θάρρος κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν ήμασταν ο εαυτός μας κι αυτό με πειράζει τόσο όσο και το λάθος της διαιτησίας.
 
Μας εξέπληξε η δική μας απόδοση και όχι της Νντίπρο. Ο αντίπαλος έκανε κανονικό παιχνίδι, εμείς δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε».