Με απουσίες στην Ισπανία (video)

Το πρωί της Τετάρτης με πτήση τσάρτερ αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ισπανία και την αναμέτρηση με τη Θέλτα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρωί της Τετάρτης με πτήση τσάρτερ αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ισπανία και την αναμέτρηση με τη Θέλτα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» καλούνται να τα βγάλουν πέρα στο Βίγκο παρά τις σημαντικές τους απουσίες, καθώς έμειναν εκτός ο ανέτοιμος Χουλτ, ο Μέστο που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, ο τραυματίας Λέτο, αλλά φυσικά και οι τιμωρημένοι Γουακάσο και Ιβανόφ.

Εξαιτίας και των αρκετών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχει κατασταλάξει και στην 11άδα που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στη Θέλτα, η οποία για την ώρα παραμένει γρίφος.

Ο Κρίστοφερ Σάμπα έκανε δηλώσεις λίγο πριν την αναχώρηση του «τριφυλλιού». 

Αναλυτικά:

«Όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι απέναντι στον Άγιαξ. Τώρα δεν υπάρχουν πολλοί αγώνες. Για να προκριθούμε πρέπει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να γυρίσουμε με κάτι θετικό στην Αθήνα». 

Προσωπικά πως αισθάνεσαι; 
«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα από την πρώτη μέρα που ήρθα». 

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: 
«Αυτή είναι μια ερώτηση για τον προπονητή. Αλλά σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να είσαι συμπαγής και αποφασιστικός και να προσπαθήσεις να εκμεταλλευθείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στο ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.