Στραματσόνι: «Πρόκληση για εμάς το παιχνίδι με τον Άγιαξ» (video)

Επιθετική φιλοσοφία θέλει από τους παίκτες του ο Αντρέα Στραματσόνι στο ματς με τον Άγιαξ, δηλώνοντας στη συνέντευξη τύπου ότι έχει αποφασίσει για το πλάνο που θα ακολουθήσει απέναντι στους Ολλανδούς.

Επιθετική φιλοσοφία θέλει από τους παίκτες του ο Αντρέα Στραματσόνι στο ματς με τον Άγιαξ, δηλώνοντας στη συνέντευξη τύπου ότι έχει αποφασίσει για το πλάνο που θα ακολουθήσει απέναντι στους Ολλανδούς. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού μίλησε ακόμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πράσινοι και έκανε ξεχωριστή αναφορά στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι: 

” Αυτό το παιχνίδι αντιπροσωπεύει όσα θέλαμε από τη στιγμή που αρχίσαμε την προετοιμασία. Θέλαμε να είμαστε στους ομίλους, να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και να εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό στο επίπεδο που αξίζει, απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και να δώσουμε τη “μάχη” μας απέναντι στον Άγιαξ “.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι Λεντέσμα, Ιμπάρμπο και Κουτρουμπής: 

” Δεν είναι μυστικό ότι αυτοί οι τρεις παίκτες δεν είναι καλά. Κανένας δεν είναι σίγουρα εκτός, αλλά και κανένας δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει. Θα προπονηθούμε πολύ αργά, ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν όσοι μπορούν και να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Όμως είμαι σίγουρος πως όποιος και αν αγωνιστεί απέναντι στον Άγιαξ, θα κάνει σπουδαίο παιχνίδι. Είτε έχουμε αυτούς τους τρεις παίκτες, είτε όχι”. 

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει μια καλή ευρωπαϊκή πορεία: 

“Ναι, το πιστεύω απόλυτα. Είναι μια πρόκληση και ένα τεστ, γιατί ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ομάδες με μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία, όπως είναι ο Άγιαξ. Ο Παναθηναϊκός είχε αυτή την νοοτροπία και πρέπει να δείξουμε σε όλους, ότι επέστρεψε αυτή η νοοτροπία και θέλουμε να έχουμε αυτή τη νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Για το αν σκέφτεται τροποποίηση τακτικής σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Κουτρουμπής και τη χρησιμοποίηση του Κουλιμπαλί: 

” Είναι μια επιλογή που σκέφτομαι. Έχω ξεκαθαρίσει τον τρόπο που πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμτπης και το μόνο που πρέπει να τσεκάρω είναι οι παίκτες που θα παίξουν. Όμως το πλάνο είναι ξεκάθαρο για μένα”.

Για το “κλειδί” του αγώνα: 

” Παίζουμε στη Λεωφόρο και θέλω να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός με επιθετική φιλοσοφία τον Άγιαξ, γιατί αγωνιζόμαστε στο σπίτι μας και δεν μπορούμε να αμυνόμαστε στην έδρα μας. Δεν με ενδιαφέρει που έχουμε απέναντι μας τον Άγιαξ. Γνωρίζουμε την ποιότητα που διαθέτει ο Άγιαξ μεσοεπιθετικά, όμως πρέπει να είμαστε συμπαγείς και επικίνδυνοι επιθετικά. Θέλουμε να του δημιουργήσουμε δυσκολίες, όχι όμως να αφήνουμε κενά”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.