Λάμπρου: «Να είναι ψύχραιμος ο Παναθηναϊκός»

Ο Κώστας Λάμπρου υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι αρκετά ψύχραιμος στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Άγιαξ, αν θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κώστας Λάμπρου υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι αρκετά ψύχραιμος στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Άγιαξ, αν θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας συμπλήρωσε πως ο «Αίαντας» έχει αδύνατα σημεία, τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι» για να πάρουν τη νίκη. Ο Λάμπρου μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την εικόνα του Άγιαξ φέτος: «Ο Άγιαξ είναι βελτιωμένος σε σχέση με την εικόνα στο ξεκίνημα της περιόδου, αλλά ακόμα και στο τελευταίο ματς με την Φίτεσε απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις… Παρόλο που θέλει τη διάκριση για το πρεστίζ του θα έχει προβλήματα». 

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Πρέπει να έχει ψυχραιμία και υπομονή, να μην παρασυρθεί από ενθουσιασμό και μπει στη λογική του αντιπάλου… Είναι αδιάφορο που παίζουν οι δύο ομάδες. Ο Άγιαξ θα πιέσει από την αρχή για να πάρει τον αέρα του αντιπάλου. Το συνηθίζουν οι Ολλανδοί… Από τον Άγιαξ λείπουν η δύναμη και η μαχητικότητα. Γενικά είναι καλή τεχνικά, αλλά μια σοφτ ομάδα. Αν ο Παναθηναϊκός χτυπήσει στην πλάτη της άμυνας των Ολλανδών, θα είναι δύσκολα για τον Άγιαξ. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μείνει σε παθητικό ρόλο, να περιμένει με κοντινές αποστάσεις ανάμεσα στους παίκτες του και να φεύγει στις αντεπιθέσεις όπου θα βρει τον Άγιαξ εκτεθειμένο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.