Πρόβλημα με Κουτρουμπή, ΟΚ ο Μολέντο!

Τραυματίας αποχώρησε από την προπόνηση του Τριφυλλιού ο Γιώργος Κουτρουμπής και ανησύχησε τους Πράσινους ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Άγιαξ.

Τραυματίας αποχώρησε από την προπόνηση του Τριφυλλιού ο Γιώργος Κουτρουμπής και ανησύχησε τους Πράσινους ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Άγιαξ. Ο Έλληνας μεσοαμυντικός έχει υποστεί σύσπαση δικεφάλου και έκανε θεραπεία, ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν ότι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο 25χρονος παίκτης, δεν θα σταθεί ικανό για να του στερήσει τη συμμετοχή στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα αναφορικά με τους Μολέντο και Κοτσόλη, καθώς και οι συμμετείχαν σε κανονικό ρυθμό στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Απών – μετά από σχετική άδεια- ήταν από την προπόνηση της Δευτέρας ο Γουακάσο (λόγω θρησκευτικής γιορτής των Μουσουλμάνων), ενώ το πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού περιλάμβανε γυμναστήριο, ζέσταμα και παιχνίδι σε μικρό χώρο (χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν εναλλάξ)

Οι τραυματίες Μπουμάλ και Τελάντερ ακολούθησαν το πρόγραμμα τους, ενώ η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άγιαξ θα συνεχιστεί την Τρίτη με απογευματινή προπόνηση.
 
Η ανάλυση του Άγιαξ
 
Αρκετή ώρα πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, υπήρξε σύσκεψη του τεχνικού τιμ των Πράσινων στο Κορωπί με κύριο θέμα συζήτησης το παιχνίδι απέναντι στον  Άγιαξ.
 
Ο Αντρέα Στραματσόνι με τους συνεργάτες του (Μούτσι, Ντανέζι), άκουσαν την ανάλυση του Βιτσέντζο Σάσο, ο οποίος έχει το ρόλο του αναλυτή αγώνων στο Τριφύλλι και «ακτινογράφησαν» την ολλανδική ομάδα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.