Μουρίνιο: «Θα το αλλάζαμε για τις ζωές των ανθρώπων»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε το φετινό Γιουρόπα Λιγκ ως το πιο σημαντικό τρόπαιο της καριέρας του, αλλά τόνισε ότι θα το αντάλλασσε για τις 22 ζωές που χάθηκαν άδικα στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε το φετινό Γιουρόπα Λιγκ ως το πιο σημαντικό τρόπαιο της καριέρας του, αλλά τόνισε ότι θα το αντάλλασσε για τις 22 ζωές που χάθηκαν άδικα στην τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.
«Είναι πολύ δύσκολο και γι’ αυτό την Τρίτη δεν κάναμε την συνέντευξη Τύπου, έπρεπε να προετοιμαστούμε και να ξεχάσουμε γεγονότα που ήταν πολύ πιο σημαντικά από την δουλειά μας. Η Γη συνεχίζει να γυρίζει, δεν σταματά και έπρεπε να κάνουμε την δουλειά μας. Συμφωνώ με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για την κανονική διεξαγωγή του τελικού. Σίγουρα αφαιρέθηκε η ευτυχία από το επίτευγμά μας. Αν μπορούσαμε να ανταλλάξουμε αυτό το τρόπαιο με τις ζωές των ανθρώπων δεν θα το σκεφτόμασταν καθόλου. Ίσως το Μάντσεστερ είναι λίγο πιο χαρούμενο με αυτό το τρόπαιο, αλλά εμείς κάναμε απλά την δουλειά μας. Τα παιδιά μπλόκαραν τα πάντα, επικεντρώθηκαν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και έπαιξαν πολύ καλά. Είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο της καριέρας μου γιατί είναι το πιο πρόσφατο, πάντα έτσι βλέπω τα πράγματα. Για την ομάδα σημαίνει επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ και συμμετοχή στο Σούπερ Καπ Ευρώπης τον Αύγουστο. Ήταν το τελευταίο κομμάτι του παζλ, η Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει όλα τα πιθανά τρόπαια στο ποδόσφαιρο. Σημαίνει πολλά για μας»,είπε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον τελικό με τον Άγιαξ στην Στοκχόλμη, ενώ για την απουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τον τελικό σχολίασε:
«Μερικές φορές η ζωή είναι άδικη. Θα ήταν μία φανταστική νύχτα γι’ αυτόν, στην πατρίδα του και στο γήπεδο όπου θα του στήσουν άγαλμα, απέναντι στην πρώτη του ομάδα απ’ όταν έφυγε από την Σουηδία. Λυπάμαι που δεν έπαιξε, αλλά συμμετείχε από έξω με τις πατερίτσες του μαζί με τον Ρόχο, τον Σο και τον Γιάνγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο έλεγε στα σουηδικά στα μπολ μπόις να πετούν πιο αργά την μπάλα! Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιτέλους έχει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.