Ζιλμπέρτο: “Να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση”

"Καλή, αλλά όχι εύκολη" χαρακτήρισε την κλήρωση για τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τριφυλλιού.

“Καλή, αλλά όχι εύκολη” χαρακτήρισε την κλήρωση για τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Τριφυλλιού. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ μίλησε από το Μονακό, όπου βρέθηκε για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, για τις αντιπάλους που θα βρει απέναντι του το Τριφύλλι και τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του θα πρέπει να βγάλει το καλό της πρόσωπο και στους ομίλους της διοργάνωσης. 

“Νομίζω ότι ήταν μια καλή κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, αν και όχι τόσο εύκολη. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε την νοοτροπία και την αγωνιστικότητα που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια και τώρα που μπήκαμε στους ομίλους του EuropaLeague. Πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια σκληρή δουλειά και να βγάλουμε το καλό πρόσωπο του Παναθηναϊκού”, είπε αρχικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και πρόσθεσε: 

“Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί. Όλοι ξεκινούν από το μηδέν και αν δεν παίξεις καλά, δεν μετράει το όνομα που ενδεχομένως να φέρεις. Το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Δεν θα είναι εύκολο, όταν παίζεις στην Ευρώπη το επίπεδο είναι ακόμα πιο υψηλό και πρέπει να είσαι ικανός για να ανταποκριθείς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.