Ικανοποίηση και σιγουριά πρόκρισης

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τη νίκη 1-0 επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τη νίκη 1-0 επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα πρόκρισης και πλέον καλούνται να το υπερασπιστούν στη ρεβάνς της Σουηδίας, την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Αντρέα Στραματσιόνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και θεωρεί πως οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν καλύτεροι στη ρεβάνς, καθώς ο χρόνος αποτελεί σύμμαχο για την ομάδα του, στην προσπάθεια που κάνει να αποκτήσει ομοιογένεια. 

Ο Ιταλός τεχνικός θα δουλέψει τις επόμενες ημέρες στις αδυναμίες, που διέκρινε στο παιχνίδι των «πράσινων», προκειμένου να παρουσιαστεί η ομάδα του βελτιωμένη στο δεύτερο ματς. Αγωνιστικά προβλήματα για τους «πράσινους» δεν υπάρχουν, καθώς όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, εν όψει της ρεβάνς. Οι «πράσινοι» θεωρούν πως στη δεύτερη αναμέτρηση θα μπορέσουν να πάρουν μια ακόμα νίκη, «σφραγίζοντας» με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.