Η πρόκριση είναι στο χέρι της!

Η Σαχτάρ επιβλήθηκε στη Γερμανία με 2-1 της Βόλφσμπουργκ κι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν στο 16’ με κεφαλιά του Ζούνιορ Μοράες, ύστερα από σέντρα του Ισμαΐλι και λάθος του Μπρουκς, ενώ 6 λεπτά αργότερα είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους, ωστόσο ο Καστέιλς νίκησε τον Κοβαλένκο στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Ουκρανός. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βέγκχορστ βρέθηκε απέναντι από τον Πιατόφ στη «μονομαχία» των 11 μέτρων, αλλά ο Ολλανδός στάθηκε άτυχος στην εκτέλεση του πέναλτι, καθώς γλίστρησε στέλνοντας την μπάλα άουτ. 

Στο 48’ το σύνολο του Γκλάσνερ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μπρουκς να σκοράρει με το κεφάλι μετά το κόρνερ του Μπρέκαλο. 

Το γκολ της νίκης για την ουκρανική ομάδα ήρθε στο 73’, ο Άλαν Πάτρικ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά-ψαράκι ο Μάρκος Αντόνιο έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Λουίς Κάστρο.

Βόλφσμπουργκ: Καστέιλς, Στέφεν, Κνόχε, Μπρουκς, Οτάβιο, Άρνολντ, Σλάγκερ (73’ Ζοάο Βίκτορ), Γκέρχαρντ, Μεχμέντι (81’ Χίντσεκ), Βέγκχορστ, Μπρέκαλο

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιατόφ, Ντοντό, Κριβτσόφ, Ματβιένκο, Ισμαΐλι (68’ Κχοτσολάβα), Κοβαλένκο (66’ Μαϊκόν), Αντόνιο, Τετέ, Άλαν Πάτρικ, Τάισον (88’ Κονοπλιάνκα), Μοράες
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.