Πως σχολιάστηκε η εμφάνιση του μέσου του Ολυμπιακού από τους ανθρώπους που τον παρακολουθούν στενά.

Ο Μαντί Καμαρά σε ακόμα ένα ματς του Ολυμπιακού ήταν θετικός πρωταγωνιστής, δείχνοντας πως μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά δεδομένα κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής αναμέτρησης. Ο μέσος από τη Γουινέα ξεκίνησε στην κορυφή της τριάδας της μεσαίας γραμμής του 4-3-3 του Μαρτίνς, δίπλα σε Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε, όμως η αποβολή του Σεμέδο στο ημίωρο, άλλαξε τα δεδομένα. Ο Μασούρας αποχώρησε και έδωσε τη θέση του στον Σισέ κι έτσι ο Καμαρά, έπαιξε μπροστά από τον Τσιμίκα, δίνοντας πολύτιμες βοήθειες στο μαρκάρισμα του Αντάμα Τραορέ.

Ο Καμαρά τα πήγε περίφημα και κάλυψε μεγάλες αποστάσεις στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού, δημιουργεί το ρήγμα από τα δεξιά με μια εξαίσια πάσα στον… trailer Γκιλιέρμε, ο οποίος μοίρασε στον Ελ Αραμπί. 

Η απόδοση του σχολιάστηκε από τους ανθρώπους που έχουν τα μάτια τους πάνω στην περίπτωση του νεαρού μέσου. “Παίκτης για όλες τις δουλειές”, είπαν για τον Καμαρά, ο οποίος εδώ και καιρό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αγγλικών αλλά και γερμανικών συλλόγων. Τα πολύ καλά ματς με Άρσεναλ και Γουλβς φυσικά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από την αγορά και το καλοκαίρι αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον για τον Αφρικανό μέσο και φυσικά τον Ολυμπιακό, που μπορεί να καρπωθεί ένα πολύ μεγάλο ποσό από πιθανή πώληση του.