Η Σεβίλλη μόλις έχει πετύχει το 2-1 και η κάμερα "πιάνει" τους Λίντελοφ και Μπρούνο Φερνάντες να τσακώνονται στο γήπεδο... στα Πορτογαλικά... γιατί;

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ομάδα του έχασε τόσες ευκαιρίες στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και η Σεβίλλη πέτυχε το γκολ της νίκης με την μοναδική τελική προσπάθεια σε όλο το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. 

Ο τσακωμός στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα σε Λίντελοφ και Μπρούνο Φερνάντες, αμέσως μετά το 2-1 της Σεβίλλης, έγινε αντιληπτός από τον τηλεοπτικό φάκο και ο Νορβηγός μάνατζερ διευκρίνησε τι συνέβη.

“Ήταν ένα απογοητευτικό γκολ αυτό που δεχτήκαμε αλλά πάντα θέλω παίκτες που αναλαμβάνουν ευθύνες και υποδεικνύουν σε άλλους ότι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη. Η σέντρα πάντως κόντραρε πάνω στον Γουίλιαμς, ήταν άτυχος, μετά πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε πάνω από τον Λίντελοφ. Τσακώθηκαν γιατί υπήρχε απογοήτετυση και εκνευρισμός για ένα φτηνό γκολ” δήλωσε ο Σόλσκιερ. 

Νωρίτερα το www.novasports.gr σας είχε μεταφέρει και τις δηλώσεις του Μπρούνο Φερνάντες για το συμβάν και φυσικά το παιχνίδι.

Η Γιουνάιτεντ είχε δέκα λεπτά να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε. Σε δύο αγώνες με Κοπέγχαγη και Σεβίλλη έκανε 46 τελικές προσπάθειες και πέτυχε δύο γκολ… με πέναλτι. Ίσως το σημαντικότερο πρόβλημα να είναι μπροστά στην αντίπαλη εστία και όχι στα μετόπισθεν παρά την εξαιρετική σεζόν των Ράσφορντ, Μαρσιάλ και Γκρίνγουντ.