Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στάθηκε στην ομαδικότητα που πρέπει να έχει η ΑΕΚ, προκειμένου να είναι επιτυχημένη στο τέλος της βραδιάς. 

Το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση με την Μπράγκα έκανε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, στην κάμερα του Open. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πιστεύει ότι το μυστικό για να πετύχουν οι “κιτρινόμαυροι” στο Γιουρόπα Λιγκ είναι η ομαδικότητα. Βέβαια τόνισε ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και ότι ο αντίπαλος τους στην πρώτη αγωνιστική είναι εξαιρετικός. 

«Ο ανταγωνισμός στο Europa League είναι πάντα μεγάλος. Θα αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, αλλά έχουμε προετοιμαστεί για αυτό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι θα συμβεί. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε ομαδικότητα. Αν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε επιτυχημένοι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να αρχίσουμε καλά την παρουσία μας στους ομίλους», σχολίασε αρχικά ο Ανσαριφάρντ και στη συνέχεια τόνισε:

«Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ προκειμένου να σκοράρω. Αλλά προτιμώ οι συμπαίκτες μου και η ομάδα να είναι επιτυχημένη και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αν πρέπει να σκοράρω και μου δοθεί η ευκαιρία τότε, θα κάνω το ό,τι μπορώ για να πετύχω κάποιο τέρμα».