Στην ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος τόνισε ότι θα είναι ένας ισορροπημένος αγώνας και ότι δεν υπάρχει φαβορί για τη νίκη.

Στην ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος τόνισε ότι θα είναι ένας ισορροπημένος αγώνας και ότι δεν υπάρχει φαβορί για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα:

Για την εικόνα που έχει για την Μπράγκα: 
“Γνωρίζω πολύ καλά την Μπράγκα. Θα είναι όλα τα ματς ισορροπημένα. Είναι μια ομάδα που διαθέτει γρήγορους παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί, μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια, είμαστε aggressive στην άμυνα. Είναι ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει φαβορί”.

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από τη Μπράγκα και τι ξεχωρίζει: “Δεν έχω μιλήσει με κάποιον συγκεκριμένα. Γνωρίζω τον Παουλίνιο, με τον οποίο έχουμε παίξει μαζί από μικρή ηλικία, παίζαμε μαζί στη Σάντα Μαρία. Τον γνωρίζω πολύ καλά. Αυτός είναι ένα χρόνο μικρότερος. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την Μπράγκα, ίσως το κάνω αύριο. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Ξέρω ότι είναι ένα καλό σύνολο τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι που ξεχωρίζει. Ανεξαρτήτως προπονητή που βρίσκεται παίζει καλό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω τον Παουλίνιο, γνωρίζω κάποιους ακόμα, αλλά σημασία έχει το σύνολο”.

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον ίδιο ο αγώνας με την Μπράγκα και αν του αρέσει να παίζει με τον Καρίμ: “Είναι ιδιαίτερο να παίζω στην χώρα μου και κόντρα σε μια ομάδα που γνωρίζω. Δεν παίζει κανένα ρόλο, όταν ξεκινάει ο αγώνας οι παίκτες ξεχνάμε όλα αυτά. Ο Καρίμ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, φυσικά και μου αρέσει να παίζω μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Μας βοηθάει σημαντικά, είναι μια καλή προσθήκη για την ομάδα. Μου αρέσει να παίζω με όλους τους συμπαίκτες μου”.