Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ πρέπει να παίξει καλά ειδικά στην άμυνα για να μπορέσει να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, επισήμανε πως παίζουν απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του Αγγλικού ποδοσφαίρου και άπαντες θέλουν να διακριθούν. 

Αναλυτικά: 

Πως προετοιμάζεστε για αυτό το παιχνίδι τι περιμένετε;  

Ματς πρόκληση για όλους μας απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία πέντε χρόνια έχει πάρει το πρωτάθλημα και βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ λιγκ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να καταφέρουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.  

Την προηγούμενη φορά που παίξατε με βρετανική ομάδα ο Μπάρκας είχε ξεχωρίσει και είδαμε να παίρνει μεταγραφή το σκέφτεσαι και εσύ;  

Είναι πρόσκληση και για μένα κόντρα σε τέτοιες ομάδες. Η άμυνα μπορεί να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Δεν θα κρίνω εγώ ένα ματς αλλά θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να πάρουμε το τρίποντο.  

Παίζετε με το φαβορί του ομίλου τι διαφορετικό πρέπει να έχετε; 

Πρέπει να προσέξουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά. Όταν έχουμε εμείς την μπάλα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Όταν χάσουμε τη μπάλα δεν θα μας συγχωρέσει η Λέστερ γιατί είναι μεγάλη ομάδα.  

Σημειώσατε μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην Βόλφσμπουργκ θεωρείς πως πρέπει να είστε τόσο συγκεντρωμένοι όσο σε εκείνο το ματς;  

Σίγουρα σε μεγάλα παιχνίδια η συγκέντρωση είναι πάνω από το 100% . Απέναντι σε τέτοιες ομάδες όλοι θέλουν να διακριθούν. Μακάρι να πανηγυρίσουμε μια νίκη όπως και απέναντι στην Βόλφσμπουργκ.