Την άποψη ότι η ΑΕΚ δεν έκανε άσχημο ματς εξέφρασε ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι κανείς ικανοποιημένος στο "στρατόπεδο" της Ένωσης από την ήττα από τη Λέστερ.

Την άποψη ότι η ΑΕΚ δεν έκανε άσχημο ματς εξέφρασε ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι κανείς ικανοποιημένος στο “στρατόπεδο” της Ένωσης από την ήττα από τη Λέστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού μπακ στην τηλεόραση της cosmote:

Για τα λάθη που έγιναν: «Είναι λογικό όταν φεύγεις με μία ήττα να μην έχεις καλά συναισθήματα. Όμως πιστεύω δεν κάναμε κακό παιχνίδι. Το λέγαμε και με τα παιδιά, το παραμικρό λάθος το πληρώνεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι».

Για την αλλαγή της εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν συνδυασμός, η αλλαγή συστήματος και η ενέργεια -θέληση που βγάλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο η Λέστερ είχε υπεροχή στον άξονα. Φορτώσαμε τον άξονα στην επανάληψη, ήρθε το γκολ γρήγορα, χάσαμε άλλη μία ευκαιρία. Μετά δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα και δώσαμε τη μάχη μας. Προσπαθήσαμε να ήμαστε συγκεντρωμένοι».
 
Για το αν πιστεύουν στην πρόκριση: «Μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Έχουμε την υποχρέωση να δώσουμε τη μάχη μας. Συνολικά έχουμε έξι παιχνίδια. Έχουμε παίξει τα δυο. Με τη Ζόρια πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Με καλό δικό μας αποτέλεσμα την άλλη αγωνιστική και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο άλλο ματς, μπορεί να μας βάλει γερά στο παιχνίδι».