Ο εκ των συνεργατών του Μάσιμο Καρέρα, Τζανλούκα Κολονέλο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τη νίκη με τη Ζόρια.

Ο εκ των συνεργατών του Μάσιμο Καρέρα, Τζανλούκα Κολονέλο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για λογαριασμό του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η ομάδα του ψάχνει τη νίκη στον αγώνα της Πέμπτης.

“Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Προερχόμαστε από δύο ήττες, τις έχουμε μελετήσει και έχουμε διορθώσει τα λάθη μας. Αύριο είναι ένας τελικός και θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα” δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο βοηθός προπονητή ΑΕΚ για να προσθέσει: 

“Πιστεύω ότι έχουμε κάνει αρκετούς καλούς αγώνες. Δουλεύουμε πολύ για να προετοιμαστούμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί αυτοί δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Είναι πολλά παιχνίδια στη σειρά.

Ακόμα και στο Champions League βλέπουμε διάφορα αποτελέσματα, όπως έγινε με τη Σαχτάρ που κέρδισε στη Μαδρίτη τη Ρεάλ και την Τρίτη έχασε από την Γκλάντμπαχ εντός έδρας. Δεν δουλεύουμε μόνο σε φυσική κατάσταση, αλλά και ψυχολογική. Πάντα στα ματς έχουμε τις ευκαιρίες για να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα.

Στα δύο τελευταία ματς είχαμε επτά κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Πέμπτης και ελπίζω να τα καταφέρουμε και να κερδίσουμε”.