Ο Μάσιμο Καρέρα έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο την Μπράγκα και καταστρώνει τα πλάνα του.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην αναμέτρηση του Europa League με αντίπαλο την Μπράγκα και καταστρώνει τα πλάνα του. Ο Ιταλός τεχνικός έχει αφήσει στην άκρη μέχρι στιγμής το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς θεωρεί πως η Ένωση θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και με αλλαγές συγκριτικά με το ματς της Τρίπολης, κόντρα στον Αστέρα. 

Ο Καρέρα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν θα συμπεριλάβει τον Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή, καθώς ο παίκτης προέρχεται από τραυματισμό. Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Μπακάκης, Χνιντ, Σβάρνας, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας και Ολιβέιρα. Η προετοιμασία της Ένωσης για το ματς της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με μια τελευταία προπόνηση.