Τα λόγια και οι υποσχέσεις τελείωσαν στους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι καλούνται κόντρα στη Λέστερ να βρουν τρόπο να ανακάμψουν. 

Τα λόγια και οι υποσχέσεις τελείωσαν στους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι καλούνται κόντρα στη Λέστερ να βρουν τρόπο να ανακάμψουν. 

Υπό άλλες συνθήκες για την ΑΕΚ ο αγώνας στο “King Power Stadium” θα είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία, καθώς θα έψαχνε βαθμό ή βαθμούς για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Έτσι, όπως τα κατάφεραν όμως οι “κιτρινόμαυροι” το παιχνίδι με τη Λέστερ είναι αδιάφορο βαθμολογικά. Για να είμαστε ακριβείς είναι αδιάφορο για τη βαθμολογία του ομίλου, όχι όμως τη βαθμολογία της ΑΕΚ στην Ευρώπη, καθώς η Ένωση θα τη βρει μπροστά της. 

Από την κατσάδα στο γήπεδο για μπάλα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στήριξε πλήρως τον Μάσιμο Καρέρα. Και όχι μόνο τον στήριξε, αλλά ξεκαθάρισε στους παίκτες της ΑΕΚ ότι μ’ αυτόν θα πορευθούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι “κιτρινόμαυροι” αφού τα άκουσαν από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, είδαν και περίπου 60 οπαδούς της ομάδας να τους μιλούν με σκληρή γλώσσα για τις πρόσφατες επιδόσεις και εμφανίσεις τους. Καρέρα και Ανσαριφάρντ στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης κατάλαβαν ότι ένας δρόμος υπάρχει μπροστά τους. Αυτός της αντίδρασης, αφού πρώτα ο καθένας αναλογιστεί τις ευθύνες και τα λάθη του. 

Μιτάι και Γκαρσία βασικοί

Ο Μάσιμο Καρέρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα. Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης δεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς έμειναν στην Αθήνα, ο Μάρκο Λιβάια με ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά και οι ανέτοιμοι Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Μπακάκης. Επίσης, εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο ματς είναι και ο Εμάνουελ Ινσούα ο οποίος είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική. 

Έτσι, ο Καρέρα αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με τρία στόπερ και τον Μάριο Μιτάι βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Τσιντώτας, στα δύο άκρα οι Βασιλαντωνόπουλος και Μιτάι και τα στόπερ θα είναι οι Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας. Στη μεσαία γραμμή οι Σιμόες, Κρστιτσιτς και Μάνταλος, ενώ στην επίθεση ο Λιβάι Γκαρσία θα παίξει μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.