Μπρούνο Φερνάντες: «Παρόμοιες Μίλαν-Γιουνάιτεντ!»

Ο Μπρούνο Φερνάντες δήλωσε ότι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν πέρασαν από παρόμοια φάση μετάβασης, αλλά τώρα πιο δυνατές, επιστρέφουν στην κορυφή.

Εννέα χρόνια αφότου ο Πορτογάλος μέσος έφτασε στη Νοβάρα για 40.000 ευρώ τον Ιούλιο του 2012, ο Φερνάντες έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον επόμενο χρόνο πήρε μεταγραφή για την Ουνινέζε αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και μετά από τρία χρόνια παραμονής στο Ούντινε, επέστρεψε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ, τον Ιούλιο του 2017. Τον Ιανουάριο του 2020 πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έλαμψε αμέσως, μετρώντας σε 63 ματς με τη νέα του ομάδα, 35 γκολ και 21 ασίστ!

Ο 26χρονος μίλησε για τη θητεία του στη Serie Α και για το πώς δεν καθιερώθηκε στην Ιταλία. «Έπρεπε να ολοκληρώσω τη φυσική μου ανάπτυξη», είπε ο Φερνάντες στη Gazzetta dello Sport. «Μετακόμισα από τη μια χώρα στην άλλη. Στην Ιταλία, δεν καθιερώθηκα πλήρως , γιατί ο ρόλος του επιθετικού μέσου δεν είναι εύκολος στο ποδόσφαιρο σας. Η ιστορία του Ντιμπάλα μου φαίνεται διαφωτιστική. Όλοι περιμένουν κάτι ξεχωριστό από αυτόν, αλλά είμαστε πάντα αυστηροί απέναντι ​​του».

Ο Πορτογάλος αστέρας συγκρίνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μίλαν, επισημαίνοντας τα παρόμοια «διάσημα παρελθόντα» των δύο σπουδαίων συλλόγων. «Υπό μία έννοια, εμείς και η Μίλαν είμαστε το ίδιο. Δύο κλαμπ με διάσημο παρελθόν, με 10 τρόπαια στο Champions League, και οι δύο έχουν περάσει από μια φάση μετάβασης, αλλά επιστρέφουν στην κορυφή. Στην αρχή της σεζόν, κανείς δεν πίστευε ότι η Μίλαν θα μπορούσε να διεκδικήσει το Scudetto. Είμαστε τον Μάρτιο και είναι δεύτερη. Παίζει καλά, έχει ενδιαφέροντες νεαρούς παίκτες και την προστιθέμενη αξία της δύναμης του Ζλάταν (Ιμπραχίμοβιτς)».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.