Μαν.Γιουνάιτεντ-Μίλαν 1-1: Finale με στυλ ιταλικό (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε το προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αυτό άλλαξε χέρια με την ισοφάριση της Μίλαν στο Ολντ τράφορντ.

Η βραδιά στο Ολντ Τράφορντ είχε φινάλε με στυλ ιταλικό. Παρότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απείλησε πρώτη στο 8ο λεπτό με τον Μαρσιάλ, ήταν η Μίλαν εκείνη που είχε την καλύτερη εικόνα στο πρώτο ημίωρο. Μάλιστα κατάφερε να σκοράρει στο 11ο λεπτό, ωστόσο το γκολ του Κεσιέ δε μέτρησε με τη χρήση VAR για χέρι στην αρχή της φάσης από τον Ιβοριανό.

Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας καταγράψει την καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 40ο λεπτό, όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά το πλασέ του Μαγκουάιρ σε εκτέλεση κόρνερ. 

Ο τραυματισμός του Μαρσιάλ έφερε στο γήπεδο τον ποδοσφαιριστή που έφερε το προβάδισμα στους “κόκκινους διαβόλους”. Στην πρώτη του τελική προσπάθεια, ο 18χρονος Αμάντ Ντιαλό Τραορέ σημείωσε και το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στο 50ο λεπτό.  

Η Μίλαν έβγαλε αντίδραση, πήρε το “πάνω χέρι”, όμως ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που είχαν και πάλι τη μεγάλη στιγμή στο 72ο λεπτό με τον Τζέιμς να αστοχεί από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση. Δε συνέβη όμως το ίδιο και στις καθυστερήσεις του ματς, όταν ο Δανός Σιμόν Κερ με έξοχη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στην ιταλική ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.