Αναμένεται μεγάλη μάχη στη Λιόν

Ο εφετινός μαραθώνιος του Europa League ολοκληρώνεται στη Λιόν, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μαρσέιγ, θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον τελικό της διοργάνωσης (21:45).

Ο εφετινός μαραθώνιος του Europa League ολοκληρώνεται στη Λιόν, όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μαρσέιγ, θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον τελικό της διοργάνωσης (21:45). Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως παίζει σε γαλλικό έδαφος, προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, που θα της εξασφαλίσει και ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η γαλλική ομάδα θέλει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου, έχοντας ήδη δυο ήττες στις δυο προηγούμενες φορές που έχει δώσει το «παρών» στον τελικό της διοργάνωσης. Η πρώτη ήταν το 1999 από τη Ρόμα (3-0) και η δεύτερη το 2004 από τη Βαλένθια (2-0). Οι Μασσαλοί είχαν αφήσει εκτός συνέχειας τις Λειψία στα προημιτελικά και Σάλτσμπουργκ στα ημιτελικά, για να φτάσει στον τελικό της Λιόν.

Από την άλλη πλευρά, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μέσω του πρωταθλήματος, θέλει να ολοκληρώσει την εφετινή σεζόν με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου. Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν κατακτήσει δυο φορές τη συγκεκριμένη διοργάνωση κατά το παρελθόν, το 2010 κόντρα στη Φούλαμ (2-1) και το 2012 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-0). 

Μετά από τους δυο τελικούς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να ξορκίσει την κατάρα των τελευταίων ετών, που τη θέλει ηττημένη. Οι «ροχιμπλάνκος» άφησαν εκτός τις Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στα προημιτελικά και Άρσεναλ στα ημιτελικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.