Εύκολο βράδυ θα είναι το αποψινό!

Κάτι μου λέει ότι το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν θα είναι εύκολο για τους πρωταθλητές Ελλάδας! Ναι, ναι... εύκολο!

Γράφει ο Νίκος Γέμελος

Κάτι μου λέει ότι το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρουμπίν Καζάν θα είναι εύκολο για τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Ναι, ναι… εύκολο!

Και δεν εννοώ ότι θα κερδίσει με 3-0, 4-0, αλλά ότι ουσιαστικά ούτε που θα απειληθεί ιδιαίτερα από τους Ρώσους!Αυτό είναι το πιστεύω μου πριν από το ματς και θα αναλύσω μερικά πράγματα όπως τα βλέπω τώρα και βάση αυτών που έχω δει από τον φετινό Ολυμπιακό της Ευρώπης.

Έχουμε λοιπόν έναν Ολυμπιακό που θα μπει το βράδυ στο Φάληρο με την “προίκα” του 0-1 της Μόσχας και θα είναι αυτός που θα έχει τα ηνία του αγώνα για να διαχειριστεί αυτό του το προβάδισμα. Ο Βαλβέρδε λοιπόν επειδή μπορεί να του έχουμε καταλογίσει πολλά , αλλά αν μη τι άλλο τα ματς και ειδικότερα πριν αυτά ξεκινήσουν τα βλέπει καλά και έτσι αναμένεται απόψε στο Φάληρο να παρατάξει Ευρωπαϊκή ενδεκάδα που αυτούς τους Ρώσους που είδα πριν από μία εβδομάδα δεν θεωρώ ότι μπορεί να απειληθεί!

Με τετράδα στην άμυνα Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο και Μαρκάνο μπορεί ουσιαστικά να “κλειδώσει” το 0 πίσω που είναι βασικότατο και από κει και πέρα και με μία επιθετική τριάδα  Φουστέρ ,Τζιμπούρ και Μιραλάς και με την ώθηση…του κόσμου να βάλει τους Ρώσους στα δίχτυα!

Θα μου πείτε καλά ρε Γέμελε τόσα χρόνια στο “κουρμπέτι” δεν έχεις μάθει να κρατάς και μικρό καλάθι, πολύ περισσότερο σε τέτοια Ευρωπαϊκά παιχνίδια; Εννοείτε, αλλά παράλληλα παίρνω και το ρίσκο των όσων λέω!

Ο Ολυμπιακός του τελευταίου μήνα πλέον παίζει με άλλη ψυχολογία. Δείχνει ένα πιο επαγγελματικό πρόσωπο! Ένα πρόσωπο που στην πλειονότητα των οπαδών του μπορεί να μην αρέσει, αλλά και κερδίζει και είναι αυτός που βάζει και ορίζει τους “όρους” του παιχνιδιού! Σε Ελλάδα και Ευρώπη…

Γιατί εδώ που έφτασαν τα πράγματα ο Ολυμπιακός θέλει βασικά την ουσία στο παιχνίδι του. Τις νίκες, τους βαθμούς και τις προκρίσεις…

Γι αυτό πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός σήμερα θα έχει ένα ωραίο χειμωνιάτικο βράδυ από το πρωϊ θα σκέφτεται την επόμενη αντίπαλό του στο EYROPA LEAGUE, που θα είναι η Μέταλιστ από την Ουκρανία…

Άντε λοιπόν και με την νίκη και με τους βαθμούς που ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή του βαθμολογία!

Υ.Γ. Έλα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ! Κάνε και εσύ την υπέρβαση και στείλε πίσω στο Ούντινε για …μακαρονάδα τα Ιταλάκια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.