Ο Ολυμπιακός έδειξε με τις φετινές τους εμφανίσεις ότι μπορεί να ονειρεύεται στο μέλλον, όπως τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε ότι πλέον οι "ερυθρόλευκοι" είναι υποχρεωμένοι να ανακάμψουν, καθώς μπροστά τους έχουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έδειξε με τις φετινές τους εμφανίσεις ότι μπορεί να ονειρεύεται στο μέλλον, όπως τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τόνισε ότι πλέον οι “ερυθρόλευκοι” είναι υποχρεωμένοι να ανακάμψουν, καθώς μπροστά τους έχουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.


Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, κάποιες φορές κερδίζει, κάποιες χάνεις. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά μέχρι ένα σημείο δεν είχαμε κινδυνέψει. Στο τέλος άλλαξε αυτό.


Πιστεύαμε πως ήμασταν αρκετά καλοί και στα δύο παιχνίδια. Πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που έχεις. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο σκορ. Οι αντίπαλοι μας έκαναν γκολ τις ευκαιρίες τους. 


Στην Ευρώπη κάναμε καλές εμφανίσεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Δείξαμε ότι η ομάδα μπορεί να ονειρεύεται. Ημασταν υποχρεωμένοι να ανακάμψουμε γιατί έχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή.