Τον αντίπαλο του στη φάση των «32» του Europa League θα μάθει το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ολυμπιακός, ελπίζοντας σε μια βατή κλήρωση (14:00).

Τον αντίπαλο του στη φάση των «32» του Europa League θα μάθει το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ολυμπιακός, ελπίζοντας σε μια βατή κλήρωση (14:00). Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν χαμηλούς τόνους, με τους ιθύνοντες της ομάδας να υπογραμμίζουν πως το περσινό πάθημα από τη Ντνίπρο θα πρέπει να γίνει μάθημα. Όπως υπογραμμίζουν δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από το Champions League και ελπίζουν πως η κληρωτίδα θα τους κάνει το χατίρι και θα φέρει στον δρόμο τους έναν βατό αντίπαλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τοποθετηθεί στο γκρουπ των ισχυρών, όμως οι ορισμένοι από τους πιθανούς αντιπάλους τους είναι επιπέδου Champions League. 

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

Πρώτοι ομίλων: Μόλντε, Λίβερπουλ, Κράσνονταρ, Νάπολι, Ραπίντ Βιέννης, Μπράγκα, Λάτσιο, Βασιλεία, Μπιλμπάο, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σάλκε, Τότεναμ. 

Καλύτεροι τρίτοι του Champions League: Πόρτο, Ολυμπιακό, Μαν. Γιουνάιτεντ Λεβερκούζεν. 

Αδύναμοι 

Δεύτεροι ομίλων: Φενέρμπαχτσε, Σιόν, Ντόρτμουντ, Μίντιλαντ, Βιγιαρεάλ, Μαρσέιγ, Σεντ Ετιέν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φιορεντίνα, Σπάρτα Πράγας, Άουγκσμπουργκ, Άντερλεχτ. 

Χειρότεροι τρίτοι του Champions League: Σεβίλλη, Βαλένθια, Γαλατάσαραϊ, Σαχτάρ.