Όλα τα βλέμματα στο «Μαδριγάλ»

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League, με τους «κόκκινους» να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα, για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης (22:05).

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό του Europa League, με τους «κόκκινους» να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα, για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης (22:05). Η αγγλική ομάδα προέρχεται από τον πρόκριση «θρίλερ» στο ματς με τη Ντόρμτουντ στο «Άφιλντ», με τον Γιούργκεν Κλοπ να αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, οι Σακό, Χέντερσον, Τσνα και Οριγκί δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο ματς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπεντέκε, ο οποίος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Από την άλλη πλευρά, μοναδική απουσία για το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι αυτή του Μπαμπτιστάο. 

Στην άλλη αναμέτρηση των ημιτελικών η Σαχτάρ θα υποδεχτεί τη Σεβίλλη (22:05). Η ουκρανική ομάδα θέλει ένα σκορ, που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς στην Ανδαλουσία. Από την άλλη πλευρά, οι Σεβιγιάνοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, εκεί που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν για τρίτη συνεχόμενη φορά την κατάκτηση του τροπαίου. Οι Ουκρανοί δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Φρεντ, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Βιτόλο, Τρεμουλινάς, Ραμί και Ρέγες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.