Στήριξε Φερέιρα, δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό

Ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς τόνισε μετά το παιχνίδι πως οι παίκτες της ομάδας του ήταν πιο έτοιμοι από αυτούς του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε πως η Μάριμπορ την Πέμπτη ήταν καλύτερη. Ο τεχνικός διευθυντής των Σλοβένων δεν ξέχασε του "ερυθρόλευκους", λέγοντας πως ο ίδιος πάντα θα υποστηρίζει την ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς τόνισε μετά το παιχνίδι πως οι παίκτες της ομάδας του ήταν πιο έτοιμοι από αυτούς του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε πως η Μάριμπορ την Πέμπτη ήταν καλύτερη. Ο τεχνικός διευθυντής των Σλοβένων δεν ξέχασε του “ερυθρόλευκους”, λέγοντας πως ο ίδιος πάντα θα υποστηρίζει την ομάδα, τον Ολυμπιακό.

“Οι παίκτες ήτα πιο έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό, ήταν σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση και έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Εμείς έχουμε δώσει 18 αγώνες μέχρι τώρα.  Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά απόψε εμείς ήμασταν καλύτεροι.΄Μιλήσαμε για το παρελθόν μας, έχουμε μεγάλο παρελθόν μαζί. Ο Φερέιρα είναι μεγάλος προπονητής, είναι ένας καλός προπονητής και υπάρχει πολύ πίεση τώρα για τον Ζεσουάλδο μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα

Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου στο φίλαθλο ελληνικό κοινό και ιδιαίτερα στους θερμούς οπαδούς του Ολυμπιακού. Σήμερα παίζαμε με το μεγάλο αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον Παναθηναϊκό, και θέλω να τους στείλω τους θερμούς μου χαιρετισμούς και να τους πω πως εγώ πάντα υποστήριζα και πάντα θα υποστηρίζω την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.