Πέτριτς: «Θετικό το μηδέν στην άμυνα»

Ο Μλάντεν Πέτριτς τόνισε πως είναι θετικό για τον Παναθηναϊκό, το ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ μίλησε και για την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ο Μλάντεν Πέτριτς τόνισε πως είναι θετικό για τον Παναθηναϊκό, το ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ μίλησε και για την άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Ο Κροάτης επιθετικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για πρόκριση του «τριφυλλιού» στους ομίλους του Europa League, ενώ συμπλήρωσε πως η προσοχή των «πράσινων» στρέφεται στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αρχικά, ο Πέτριτς δήλωσε: «Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι πάντα θετικό να κρατάς το “μηδέν”. Βέβαια, θα ήταν τέλειο αν καταφέρναμε να κάνουμε γκολ κάποια απ’ τις ευκαιρίες που είχαμε. Θα ήταν πολύ καλό το 1-0 υπέρ μας. Ήταν δύσκολο να παίξεις σ’ αυτό το γήπεδο. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να πάρουμε για να προκριθούμε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Παίζουμε στο “σπίτι” μας. Κρατήσαμε το “μηδέν” και, με τον κόσμο στο πλευρό μας, πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες. Είναι θέμα τακτικής. Εμείς, απλώς ακολουθούμε τις οδηγίες».

Στη συνέχεια μίλησε και για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι βαρετό χωρίς αγώνες, θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά νικήσαμε πέρυσι εκεί και πιστεύω ότι θα το ξανακάνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.