Αλαφούζος: «Ελπίζω να είναι οδηγός για το μέλλον»

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που απέσπασε ο Παναθηναϊκός, απέναντι στην Τότεναμ, αναφέρθηκε σε μερίδα φιλάθλων στα επίσημα, αλλά και για το θέμα του Κώστα Κατσουράνη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα που απέσπασε ο Παναθηναϊκός, απέναντι στην Τότεναμ, αναφέρθηκε σε μερίδα φιλάθλων στα επίσημα, αλλά και για το θέμα του Κώστα Κατσουράνη.

«Η εμφάνιση δείχνει τις δυνατότητες της ομάδας και θυμίζει την ομάδα που είδαμε στη Σκωτία και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα. Ελπίζω να είναι οδηγός για το μέλλον. Δεν θεωρώ πως είμαστε υπερομάδα που θα κατατροπώσουμε τους πάντες και πάντα, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προσπαθούμε. Και σήμερα προσπαθήσαμε και αυτό φάνηκε. Νομίζω ο κόσμος δικαίως στεναχορέθηκε, αλλά εδώ θέλω να κάνω ένα σχόλιο. Εχω παρατηρήσει πως όσο πιο ακριβά εισιτήρια διαρκείας έχουν κάποιοι οπαδοί, τόσο πιο αγενής γίνονται. Προφανώς όχι όλοι, αλλά μια μερίδα από αυτός. Ενώ έχουμε άψογη συμπεριφορά από τους οργανωμένους που ιστορικά κάποιοι τους θεωρούσαν ότι ήταν… παλιόπαιδα. Εδώ έχουμε το αντίθετο φαινόμενο. Ο κόσμος είναι άψογος και έχουμε άσχημη συμπεριφορά στα V.I.P. Θεωρώ απαράδεκτό τον τρόπο που κριτικάρουν, που βρίζουν τους παίκτες και αντί να τους ενθαρρύνουν τους σφυρίζουν με κάθε ευκαιρία. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η’ είσαι Παναθηναϊκός και στηρίζεις την ομάδα σου ή δεν είσαι. Για ποιο λόγο τον βρίζεις τον ποδοσφαιριστή. Και όλοι τους είναι προπονητές. Πρέπει να μάθουμε να στηρίζουμε την ομάδα μας, χωρίς ανταλλάγματα. Είναι μονόδρομος αυτή η σχέση», ήταν το αρχικό σχόλιό του, ενώ η απάντησή του στην ερώτηση για τον Κώστα Κατσουράνη και τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών δήλωσε: «Με τον κ. Κατσουράνη είμαστε σε συνεννόηση για να βγει μία κοινή ανακοίνωση. Μέχρι τότε δεν θα πω κάτι άλλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.