Πέτκοβιτς: “Χρειαζόμαστε την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ- ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ Στις προπονητικές εγκαστάσεις της Λάτσιο, στην περιοχή Φορμέλο της Ρώμης παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της ομάδας, Βλάντκο Πέτκοβιτς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ- ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ

Στις προπονητικές εγκαστάσεις της Λάτσιο, στην περιοχή Φορμέλο της Ρώμης παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της ομάδας, Βλάντκο Πέτκοβιτς.

Ο Βόσνιος προπονητής…βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Ρόμα, ωστόσο ανέφερε πως οι παίκτες του θα ρίξουν το ίδιο βάρος και στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δηλώσεις για την αναμέτρηση με το Τριφύλλι, έκανε και ο Αργεντινός αμυντικός των Λατσιάλι, Λιονέλ Σκαλόνι.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Βλάντκο Πέτκοβιτς:

Για την κατάσταση της Λάτσιο μετά την βαριά ήττα στο Καμπιονάτο:

Είμαστε όπως όλες οι ομάδες, πριν από ένα παιχνίδι. Μετά από μια βαριά ήττα, πρέπει να δείξεις χαρακτήρα. Ελπίζω αυτή η ήττα, να μας οδηγήσει στην βελτίωση, όπως είχε γίνει και μετά το παιχνίδι με την Χετάφε, όπου κοιτάξαμε ο ένας τον άλλος και επανήλθαμε στην πραγματικότητα.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι.

Για το ότι η Λάτσιο παίζει για τρεις βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό και για τρεις “χρυσούς” βαθμούς απέναντι στην Ρόμα:

Οπωσδήποτε δεν θα σνομπάρουμε το Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, ώστε να αποκτήσουμε και πάλι αυτοπεποίθηση και να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Και στα δύο παιχνίδια θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι σε κάθε αγώνα έχουν διαφορετική βαρύτητα. Θα κάνω τους υπολογισμούς μου και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες.

Για τον τερματοφύλακα που θα επιλέξει στο ματς με τον Παναθηναϊκό:

Ποτέ δεν αναφέρομαι σε ονόματα πριν από ένα παιχνίδι. Και οι δύο τερματοφύλακες μας είναι σταθεροί και έτοιμοι να αγωνιστούν. Θα αποφασίσω πριν το παιχνίδι.

Για την αντίδραση των παικτών του στην προπόνηση:

Αμέσως μετά την ήττα, τους είδα θυμωμένους. Κατά ένα λόγο, γιατί ακύρωσα το ρεπό τους. Το πιο σημαντικό είναι να δούμε την αντίδραση στους αγώνες.

Για τον Τσάνα και τον Ερνάνες:

Ο Τσάνα δεν έχει παίξει ποτέ κεντρικός αμυνιτκός. Θα δούμε… Αναφορικά με τον Ερνάνες, θα δούμε αν θα είναι στη διάθεση μου μετά την προπόνηση.

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει κίνητρο για την νίκη:

Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί, έχει βρει την αυτοπεποίθηση του, όμως παίζουμε εντός έδρας και πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας.

Για το αν θα είναι καλύτερη η Λάτσιο:

Δεν είμαι μάγος και δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είναι σημαντικό να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, για να αποκτήσουμε ψυχολογία.

Σκαλόνι: “Πρώτα ο Παναθηναϊκός, μετά το ντέρμπι…”

Για την αντίδραση της Λάτσιο:

Νομίζω ότι πρέπει να βγάλουμε πείσμα. Διαθέτουμε τους παίκτες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Δεν χωρά αμφιβολία ότι μπορούμε καλύτερα. Στο ντέρμπι είναι σημαντικό να δώσουμε το 100%, όμως και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πρέπει να κερδίσουμε. Αν πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα και θα μπορέσουμε να ανεβούμε ψυχολογικά. Αν δεν τα πάμε απέναντι στον Παναθηναϊκό καλά, τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Σκεφτόμαστε το ντέρμπι, όμως προηγείται ο ευρωπαϊκός μας αγώνες.

Για την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό:

Αν κερδίσουμε, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης. Σε περίπτωση νίκης, δεν θα πω ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, αλλά θα είμαστε κοντά.  Δεν βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεν θα βαρεθώ να το λέω.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.