Με συνταγή ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάριμπορ

Με την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μάριμπορ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Με την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μάριμπορ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τους Σλοβένους ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δοκίμασε τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Σεϊταρίδη, στο αριστερό τον Σπυρόπουλο και κεντρικό δίδυμο τους Βύντρα και Βελάσκες. Ως αμυντικό χαφ επέλεξε τον Βιτόλο, ενώ μπροστά του τοποθέτησε τους Ζέκα και Σισοκό. Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής δοκίμασε τον Μαυρία, στο αριστερό τον Κουίνσι και μοναδικό προωθημένο τον Τοτσέ.

Πάντως στο μυαλό του Αργεντινού προπονητή βρίσκεται και το ενδεχόμενο του ροτέισον, με τρεις ποδοσφαιριστές να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.  Συγκεκριμένα δεν αποκλείεται να δούμε στην αρχική ενδεκάδα τον Πετρόπουλο αντί του Τοτσέ, τον νεαρό Τριανταφυλλόπουλο στη θέση ενός εκ των Βύντρα και Βελάσκες και τον Μαρίνο αντί του Σεϊταρίδη.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.